SMART svítidla

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Smart LED svítidlo BLITZWOLF BW-CLT1 32W WiFi Tuya Zobrazit větší

Smart LED svítidlo BLITZWOLF BW-CLT1 32W WiFi Tuya

06439265

Nový produkt

Ihned k odběru

899,01 Kč s DPH

Více informací


Stropní lampa od společnosti Blitzwolf se 2 režimy je vhodná pro každou příležitost. Hlasové ovládání a ovládání pomocí aplikace usnadňuje používání a díky minimalistickému designu se zařízení hodí do každého interiéru.

V závislosti na situaci můžete zvolit provozní režim zařízení. Když zapnete první režim, BW-CLT1 naplní místnost rovnoměrným teplým světlem, zatímco vy můžete relaxovat. Na druhou stranu režim RGB s možností výběru z 16 milionů barev je ideální pro večírky a setkání s přáteli. Lampu můžete také nastavit tak, aby byly oba režimy zapnuté současně.

Zařízení od společnosti Blitzwolf má funkci nastavení teploty barev, takže si jej můžete přizpůsobit svým potřebám. Světlo je měkké a příjemné pro oči a nezpůsobuje nepříjemné pocity. Navíc si můžete vybrat ze tří barev bílé. Teplé světlo je ideální pro čtení a neutrální barva pomůže při každodenních činnostech. Naopak barva denního světla se bude hodit při práci, například u počítače.

Pomocí aplikace máte přístup k mnoha funkcím a nastavením. Můžete zapnout/ vypnout světla, nastavit jas nebo barvu a mnoho dalšího. Díky aplikaci je používání mnohem jednodušší, nemusíte ani vstávat z gauče nebo být doma, stačí jeden dotyk a je hotovo. BW-CLT1 je kompatibilní s aplikacemi BlitzWolf, Smart Life a Tuya.

Lampa z je také vybavena hlasovým ovládáním. Chcete-li lampu zapnout nebo vypnout, stačí vydat hlasový příkaz. BW-CLT1 spolupracuje s aplikacemi Amazon Echo a Google Home.¨

BW-CLT1 má řadu praktických funkcí pro ještě větší pohodlí. Funkce časového plánu umožňuje nastavit osobní časový plán, podle kterého se světlo zapne a vypne ve vámi nastavený čas. Aplikace navíc umožňuje zvolit osvětlení podle situace, například v noci nebo během narozeninové oslavy. To ale není všechno! Protože aplikace funguje jako dálkové ovládání, můžete všechna světla spojit do skupin a ovládat je současně. Aplikace si navíc pamatuje vaše nastavení, takže při dalším použití zařízení zapne předchozí režim.

Lampa z vyniká svou jednoduchostí a solidním zpracováním. Akrylátové stínidlo rovnoměrně rozptyluje světlo a těsná konstrukce zabraňuje vniknutí hmyzu dovnitř. Plášť je odolný proti deformaci. Díky otočnému držáku je navíc montáž lampy velmi snadná.

Technické parametry:

- Rozměr: ɸ300
- Vstupní napětí: AC100-240V 50-60Hz
- Světelný tok: 2200 lm
- Barevná teplota: 2700-6500K RGB
- Úhel vyzařování: 135°
- Připojení: Wi-Fi 2,4GHz
- Certifikace: CE/RoHS
- Materiál: PMMA PC AL
- Pracovní vlhkost: 0%-80%
- Pracovní doba: >20000h
- Napájení: 32W
- LED: 78 ks SMD2835 42 ks SMD5050 RGB
- CRI: >80
- APP: BlitzWolf / Tuya / Smart Life
- Kompatibilita: Amazon Echo / Google Home
- Pracovní teplota: -20 °C - 40 °C

9 dalších produktů ve stejné kategorii: