Solární světla a lampy

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Svítidlo solární SUPERFIRE FF10-B Zobrazit větší

Svítidlo solární SUPERFIRE FF10-B

04181883

Nový produkt

Ihned k odběru

419,00 Kč s DPH

Více informací


FF10-B je chytrá polykrystalická solární lustrová lampa. Vyznačuje se vysokým konverzním poměrem a extrémně krátkou dobou nabíjení. Je uzpůsoben pro venkovní i vnitřní provoz. Snadno se instaluje a jeho univerzální design bude fungovat téměř v jakémkoli prostředí a poskytne jasné světlo v okruhu 3 m.

Lustr je osazen žárovkou, uvnitř které jsou umístěny LED diody uspořádané tak, aby poskytovaly co nejlepší osvětlení v jakémkoli místě. Bude nápadným a praktickým doplňkem na zahradu, u vchodu do domu nebo na balkon. Síla jeho provozu také umožňuje efektivní osvětlení ulic nebo plotů.

Lampa nabízí nastavení plného výkonu pro solidní osvětlení. Jeho provoz můžete snížit na 50 %, stejně jako na 25 %, když ho chcete udělat náladovější. Doba nabíjení je pouze 4-6 hodin, přičemž doba provozu se pohybuje od 3-8 hodin v závislosti na režimu.

SuperFire FF10-B se automaticky vypne, když se rozsvítí. Pomocí dálkového ovladače můžete ovládat jeho provoz. Budete jej zapínat a vypínat, kdy chcete, nastavovat dobu provozu a jas světla, o který máte zájem.

Nemusíte se bát silného deště. Solární lampa je plně vodotěsná, takže ji není nutné rozebírat ani při delších a vydatných deštích.

Technické parametry:

- Materiál: ABS
- Délka kabelu: 3 m
- Provozní doba: 8-10 hodin
- Teplotní odolnost: -10~45°
- Rozměry solárního panelu: 170 x 105 x 40 mm
- Rozměry lustru: 180 x 70 mm
- Hmotnost: 470 g

30 dalších produktů ve stejné kategorii: