Solární světla a lampy

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Svítidlo solární SUPERFIRE FF7-B Zobrazit větší

Svítidlo solární SUPERFIRE FF7-B

06439148

Nový produkt

Ihned k odběru

369,00 Kč s DPH

Více informací


SuperFire FF7-B je solární svítidlo, které přesně osvětlí jakékoli místo, které se rozhodnete umístit. Je vhodný jak pro domácí, tak pro pouliční použití. Všesměrové a širokoúhlé rozmístění LED diod poskytuje pohodlné osvětlení i v nejtemnější noci a snadná montáž umožňuje zavěšení na téměř jakoukoli stěnu.

FF7-B má extrémně citlivý detektor pohybu, který můžete využít třemi způsoby. V prvním režimu se svítilna rozsvítí, když detekuje pohyb, a zcela zhasne po 20 sekundách, když se vzdálíte od senzorového pole. Ve druhém režimu se lampa rozsvítí při detekci pohybu a po 20 sekundách jemně ztlumí světlo, zatímco třetí režim je opačný – jemné světlo zesílí, když senzor zaznamená pohyb.

Ekologická a energeticky účinná světla SuperFire generují ročně přesně nulové poplatky za elektřinu. Díky solárnímu panelu vyrobenému z polysilikonu se FF7-B během dne nabíjí, přeměňuje sluneční paprsky na elektřinu a vy si užíváte svícení bez poplatků!

Další výhodou lampy je, že ji nemusíte ovládat ručně, protože se automaticky rozsvítí, když se kolem vás setmí, a zhasne, když se rozsvítí. Navíc má snadno ovladatelný dálkový ovladač, pomocí kterého můžete ve vhodnou chvíli rozsvítit nebo zhasnout světlo, nastavit režim provozu, který vás zajímá, a také v případě potřeby aktivovat SOS signál.

Pozoruhodná je dlouhá životnost lampy. Extrémně výkonné a účinné LED diody poskytují jasné osvětlení s nízkou spotřebou energie, takže budou sloužit mnoho let tam, kde je potřebujete. Pouzdro FF7-B je vyrobeno z plastu ABS s vysokou hustotou. Chrání svítilnu před pády, činí ji odolnou vůči vodě (IP54) a teplotě (-10~45°C), takže může úspěšně svítit za jakýchkoli povětrnostních podmínek, které neovlivní její opotřebení.

Technické parametry:

- Kapacita baterie: 2400mAh (v.2 18650)
- Napájení: 28 W (0,2 W * 144 PCS)
- Napětí: DC 3,7V
- Provozní doba: 6-20 hodin
- Hodnocení voděodolnosti: IP54
- Napájení solárního panelu: 3W/6V
- Rozměry: 130x380 mm
- Hmotnost: 415 g
- Barva světla: studená bílá
- Funkce: Režimy osvětlení, dálkové ovládání, detektor pohybu

30 dalších produktů ve stejné kategorii: