Stavební chemie

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Páska těsnící PENOSIL Premium 15/6-10mm 5,6m Zobrazit větší

Páska těsnící PENOSIL Premium 15/6-10mm 5,6m

06432721

Nový produkt

Ihned k odběru

110,00 Kč s DPH

Více informací


Páska Premium Expanding Tape 300 je impregnovaná samoroztahovací těsnicí páska. Používá se v krytých spojovacích spárách a dilatačních spárách. Rozpínací páska je pružná polyuretanová pěnová páska napuštěná ohnivzdornou akrylovou disperzí. Páska je vzduchotěsná a chrání spoj před prachem, větrem a deštěm o tlaku až 300 Pa. Samolepicí těsnicí páska má vynikající tepelně a zvukově izolační vlastnosti. Je trvale pružná a pohybuje se spolu s kloubem.

Použití
Páska Premium Expanding Tape 300 je určena k zajištění ochrany před povětrnostními vlivy a izolace ve vnějších spárách, které jsou z větší části zakryté. Mezi oblasti použití patří spoje fasád, dveří a okenních rámů, izolace betonových a střešních prvků, dřevěných a srubových domů, zvuková izolace vnitřních a dělicích stěn a izolace větracích zařízení a zařízení pro výměnu vzduchu proti zvuku a vibracím.

- Velmi rychlá a snadná instalace
- Trvale pružné
- Nepropustnost pro déšť ≥ 300 Pa
- Požární třída B2
- Vzduchotěsnost proti větru a prachu
- Propustnost pro difúzi par
- Odolnost vůči teplotám
- Kompatibilní s většinou stavebních materiálů
- Poskytuje tepelnou izolaci
- Poskytuje zvukovou izolaci

Aplikační postup
Teplota použití je od +5 °C do +30 °C. Vyhněte se tlakovému čištění nebo používání vysoce kyselých rozpouštědel. Samolepicí těsnicí páska je nelakovatelná.

Způsob použití:
Zvolte vhodnou pásku podle šířky spoje. Poté zvolte šířku pásky podle hloubky spoje. Ujistěte se, že je spoj čistý a suchý. Odřízněte prvních (a posledních) 3-5 cm role pásky. Jedna strana pásky je pokryta lepicí tkaninou pro upevnění těsnicí hmoty ke spáře. Odstraňte vrstvu lepicího proužku a přitiskněte pásku k povrchu. Z vizuálních důvodů nainstalujte těsnicí pásku 2-3 mm směrem dovnitř od okraje spáry. Páska se pak začne pomalu rozpínat a vyplní spáru. Podrobnější uživatelská příručka je k dispozici u
výrobce.

Technické parametry:

- Klasifikace (DIN 18542) BG2
- Těsnost spojů proti dešti (DIN18542) ≥ 300 Pa
- Propustnost vzduchu (DIN 18542, EN 12114) ≤ 1,0 m3/(h*m*(daPa)2/3)
- Tepelná vodivost 10,tr (DIN EN 12667) ≤ 0,046 W/m•K
- Reakce na oheň (DIN 4102) B2
- Teplotní odolnost -40 - +90 °C

Garantovaná trvanlivost je 1 rok od data výroby při skladování na chladném a suchém místě v původním obalu při teplotách mezi +1 °C a +20 °C .

30 dalších produktů ve stejné kategorii: