Stolní grily

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Gril TECHWOOD TRA-47P Zobrazit větší

Gril TECHWOOD TRA-47P

06440893

Nový produkt

Ihned k odběru

794,99 Kč s DPH

Více informací


Tento inovativní raclette gril je navržen tak, aby vám a vašim blízkým poskytl jedinečný kulinářský zážitek. Tento elegantní a praktický model kombinuje moderní design s pokročilou technologií, aby poskytl nejen lahodný, ale také bezpečný zážitek z vaření. Gril Techwood TRA-47P Raclette Grill je nejen skvělý nástroj na vaření, ale také skvělá investice do společných chvil strávených v společnost blízkých. Najděte inspiraci v nových chutích a požitcích s tímto jedinečným zařízením, které vám poskytne jedinečný zážitek z kulinářského potěšení.

Jedinečné vlastnosti Techwood TRA-47P, které jej odlišují od ostatních
Raclette Grill Techwood TRA-47P napájený standardním napětím 230V-50Hz nabízí výkon 600W, který zajišťuje rychlé a rovnoměrné zahřátí grilovací plochy. S tímto výkonem snadno připravíte různé pokrmy, od šťavnatého masa až po lahodnou zeleninu, vše v jedné jednotce. Techwood TRA-47P je také vybaven několika dalšími funkcemi, díky kterým bude vaše vaření ještě pohodlnější. Vyjímatelný varný kámen vám umožní vychutnat si autentickou chuť jídla připraveného na plotně. Tepelně izolované rukojeti navíc zaručují bezpečné používání a eliminují riziko popálení. Pohodlně ovládaný vypínač s kontrolkou vám umožní snadno ovládat stav zařízení. Je také důležité zajistit bezpečnost používání. Proto je Techwood TRA-47P vybaven tepelnou ochranou, která v případě přehřátí automaticky vypne zařízení a zajistí tak klid při vaření.

Připravte společenská a rodinná setkání na zcela novou úroveň!
Tento spotřebič byl vytvořen s ohledem na vaše společenská a rodinná setkání. Sada obsahuje až čtyři speciálně potažené pánve, které každému hostu umožní připravit si oblíbená jídla podle jeho představ. Ať už preferujete maso, zeleninu nebo možná chcete vyzkoušet kreativní kombinace chutí, Techwood TRA-47P vám umožní uspokojit chutě každého člověka ve vaší skupině.

- Odnímatelný varný kámen
- Izolační rukojeti
- Vypínač s kontrolkou
- Tepelná ochrana
- 4 pánve s nepřilnavým povrchem

Technické parametry:

- Zdroj napájení: 230V-50Hz
- Napájení: 600W

7 dalších produktů ve stejné kategorii: