Tiskárny na štítky a etikety, štítkovače

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Tiskárna štítků NIIMBOT B18 White Zobrazit větší

Tiskárna štítků NIIMBOT B18 White

06441279

Nový produkt

Ihned k odběru

1 008,99 Kč s DPH

Více informací


Niimbot B18 je termotransferová bezdrátová tiskárna, která se vám bude hodit každý den. Vyžaduje náplně, takže můžete tisknout barevně. Navíc se díky kompaktnímu provedení snadno skladuje a přenáší. Její obsluha je jednoduchá a pohodlná - stačí si stáhnout aplikaci Niimbot a spárovat tiskárnu B18 s chytrým telefonem prostřednictvím rozhraní Bluetooth.

Praktická stránka
Tiskárna Niimbot B18 najde uplatnění v obchodě při tisku cen i v domácnosti při označování nádob na potraviny. Kromě toho ji lze použít k označování součástek nebo kabelů, číslování výrobků EAN, tisku hologramů atd. Oproti jiným tiskárnám tohoto typu umožňuje tisknout barevně, a to díky vyměnitelným kazetám - v sadě najdete černou pásku.

Uživatelsky přívětivé stránky
Niimbot B18 váží pouhých 310 g a její rozměry jsou - 137 x 90 x 37 mm. Díky tomu je praktická a můžete ji snadno uložit například do zásuvky pracovního stolu. Navíc je vybavena baterií s kapacitou 1200 mAh, která umožňuje tisknout mnoho štítků na jedno nabití. V balení najdete kabel USB, díky kterému ji snadno nabijete. Navíc to, že je vyrobena z ABS plastu, se promítá do odolnosti.

Aplikace Niimbot
Ovládání tiskárny B18 pro vás nebude problém. Stačí si stáhnout speciální aplikaci Niimbot, která funguje se systémy Android a iOS. Z ní můžete navrhovat štítky, přizpůsobovat písmo, množství obsahu atd. Umožňuje také tisk čárových kódů, QR kódů, tabulky Excel nebo času a data. Podporuje také sériový tisk, skenování nebo emotikony a hlasový vstup.

Obsah balení:

Tiskárna
Role štítků 14 x 50 mm
černá kazeta
nabíjecí kabel
návod k použití

13 dalších produktů ve stejné kategorii: