Trenažéry

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Rotoped magnetický REBEL Active RBA-1010 Zobrazit větší

Rotoped magnetický REBEL Active RBA-1010

06440751

Nový produkt

Ihned k odběru

3 785,00 Kč s DPH

Více informací


Přemýšlíte, jaké stacionární kolo si pořídit? Magnetické kolo RBA-1010 z řady Rebel Active je perfektní zařízení, jak se efektivně zbavit přebytečných kil a vytvarovat si postavu v pohodlí domova. Je vybaven pokročilými funkcemi a ergonomickým designem a splní očekávání nejen těch, kteří své dobrodružství s aerobním cvičením teprve začínají, ale i náročnějších uživatelů.

Ovládejte svůj pokrok
Rotoped RBA-1010 vám umožní sledovat a analyzovat klíčové tréninkové parametry, jako je čas, rychlost, ušlá vzdálenost a množství spálených kalorií. Na řídítkách navíc najdete snímače srdečního tepu, které vám umožní neustále sledovat vaši srdeční frekvenci a pomáhají vám udržovat optimální úroveň intenzity tréninku. Všechny parametry můžete kontrolovat v reálném čase na přehledném LCD displeji.

Držák na telefon
Rotoped Rebel Active má také speciální držák na telefon nebo tablet, který umožňuje používat tréninkové aplikace , sledovat filmy nebo poslouchat hudbu při cvičení.

Komfort se počítá
Pohodlí při tréninku zajišťuje měkké sedlo, které můžete navíc přizpůsobte se svým individuálním potřebám díky hladkému nastavení jak ve vertikálním, tak v horizontálním směru. Toto řešení zajišťuje pohodlnou pozici a optimální podporu při každém tréninku.

Trénujte, jak chcete
Trénink na stacionárním kole Rebel Active vám pomůže spálit kalorie a zlepší vzhled vašich nohou, hýždí a boků. Intenzitu tréninku si snadno přizpůsobíte svým preferencím díky manuálnímu 8stupňovému nastavení odporu. Efektivitu cviků zvyšuje i použití 6kg setrvačníku.

Stabilita a bezpečnost
Bezpečný trénink na stacionárním kole Rebel Active je zaručen nejen díky silné konstrukci s pevnými vyrovnávacími nožičkami. Pohodlné pedály vám umožní bezpečně zafixovat nohy během tréninku, zvýší stabilitu a efektivitu šlapání. Magnetická brzda vám umožní efektivně zastavit kolo.

Přepravní kolečka
Máte pocit, že jízda na stacionárním kole při sledování oblíbeného televizního seriálu je příjemnější? Rotoped Rebel Active je vybaven transportními kolečky, která výrazně usnadňují přemisťování zařízení z jedné místnosti do druhé, a to jak před tréninkem, tak i po něm. Pedály umožňují bezpečnou fixaci nohou během tréninku, zvyšují stabilitu a efektivitu šlapání. Magnetická brzda umožňuje efektivně zastavit kolo.

- LCD displej
- Nastavení sedla vertikálně i horizontálně
- Senzory srdečního tepu
- Držák na telefon/tablet
- Vyrovnávací nožky
- Transportní kolečka

Technické parametry:

- Třída zařízení: H
- Naměřené hodnoty: tep, čas, rychlost, vzdálenost, ODO, kalorie
- Hmotnost setrvačníku: 6 kg
- Nastavení odporu: manuální, 8 úrovní
- Řemen
- Pedály: jednostranné
- Brzda: magnetická
- Maximální hmotnost uživatele: 110 kg
- Napájení displeje: 2x AAA baterie
- Hmotnost: 27,7 kg
- Rozměry: 97 x 52 x 128 cm

4 dalších produktů ve stejné kategorii: