Úložné vakuové pytle

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Sada cestovních vakuových úložných sáčků COMPACTOR Jet Roll Bags M 45x65cm RAN4292 Zobrazit větší

Sada cestovních vakuových úložných sáčků COMPACTOR Jet Roll Bags M 45x65cm RAN4292

06439244

Nový produkt

Ihned k odběru

179,00 Kč s DPH

Více informací


Sroluj a jdi
Oproti klasickým vakuovým pytlům mají Jet Roll tu výhodu, že fungují bez použití vysavače a jsou tedy vhodné na cesty. Stačí textil vložit do pytle, zapnout pomocí plastového jezdce a ručním rolováním z něj vypustit vzduch. A je hotovo! Rolovat se začíná ze strany, kde je plastový zip.

Sbalte se na cesty snadno a rychle
Cestovní vakuové pytle Compactor Jet Roll zajistí opravdu maximální úsporu místa nejen ve vašem zavazadle, ale třeba i doma ve skříni. Oblečení sbalené tímto způsobem ušetří až 50% prostoru. Pytle jsou vyrobeny z transparentního polymeru s tvarovou pamětí, proto se při opětovném vpuštění vzduchu vrátí do původního tvaru. Navíc se jedná o materiál, který nemění textilní vlákno, což v praxi znamená, že pokud do pytle vložíte vyprané a vyžehlené oblečení (doporučujeme), ve stejném stavu ho po dekompresi opět vyndáte. Sáčky jsou opakovatelně použitelné.

Hermeticky uzavíratelné
Cestovní vakuové pytle Compactor Jet Roll jsou 100% hermeticky uzavíratelné, což zajišťuje spolehlivý plastový zip s jezdcem. K dokonalé ochraně věcí přispívá také vysoce pevný nylon a polyethylen, ze kterého jsou pytle vyrobeny. Díky těmto vlastnostem jsou uložené textilie chráněné před působením vnějších škodlivých vlivů jako jsou plíseň, vlhkost, roztoči, moli či prach.

Technické parametry:

- objem vakuového sáčku: 30 l
- rozměry: šířka 45 cm x výška 65 cm
- 2ks v balení

10 dalších produktů ve stejné kategorii: