USB huby

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

USB-C hub MOKIN MOUC1801-J 10v1 Zobrazit větší

USB-C hub MOKIN MOUC1801-J 10v1

06441137

Nový produkt

Ihned k odběru

815,00 Kč s DPH

Více informací


MOKiN 10-in-1 Hub Adapter je řešení, které zvýší funkčnost vašeho notebooku nebo počítače a umožní vám připojit více zařízení současně. K dispozici máte až 10 různých portů, včetně USB, HDMI, Ethernetu nebo VGA. Díky kompaktnímu designu si jej můžete snadno vzít s sebou na cesty, což vám umožní pracovat a bavit se kdekoli.

Kvalita obrazu, která ohromí
Objevte nový rozměr zábavy a práce sledováním filmů, prezentací nebo fotografií v nejvyšší kvalitě. Port HDMI podporuje rozlišení 4K při obnovovací frekvenci 60 Hz, což znamená, že každý obraz je výjimečně ostrý a dynamický. A co víc, port VGA nabízí rozlišení 1080p / 60Hz, což je ideální pro prezentace a zobrazování obsahu v kanceláři nebo na schůzkách. Nyní si můžete vychutnat filmový zážitek ve svém vlastním domě a sledovat své oblíbené filmy a seriály v ultra HD.

Rychlé nabíjení a přenos dat
Adaptér MOKiN vás překvapí působivou rychlostí nabíjení a přenosu dat! Port PD3.0 vám umožňuje nabíjet výkonem až 100 wattů, takže svá vybraná zařízení nabijete během okamžiku a zajistíte jim nepřetržité napájení. Tím to však nekončí! Port USB3.0 umožňuje vysokorychlostní přenosy souborů rychlostí až 5 Gbps a díky zpětné kompatibilitě s USB2.0 můžete tyto porty používat i se staršími zařízeními.

Stabilní připojení k síti
Zapomeňte na frustrující zpoždění a ztrátu signálu – nyní si můžete být jisti, že zůstanete online bez přerušení. Ethernetový port poskytuje maximální rychlost 1000 Mbps, což se promítá do stabilního a rychlého připojení k internetu. Ať už pracujete na dálku, účastníte se videokonferencí nebo jednoduše používáte síť k procházení webu, můžete si být jisti, že vaše připojení bude plynulé a spolehlivé.

Okamžitý přístup k datům
Už se nemusíte starat o místo pro své fotografie a soubory – s adaptérem MOKiN se ukládání a sdílení dat stává extrémně pohodlným a rychlým. Je vybaven sloty pro paměťové karty SD a microSD a poskytuje rychlost čtení dat 50 až 104 MB/s, což znamená, že můžete rychle procházet a kopírovat soubory. Díky rychlosti zápisu dat 30 až 80 MB/s je ukládání nových souborů stejně rychlé a efektivní.

Technické parametry:

Porty: Zvuk 3,5 mm / HDMI / PD3.0 / USB 3.0 x2 / USB 2.0 / Slot pro kartu SD / Slot pro kartu microSD / VGA / Ethernet
HDMI port: 4K @ 60 Hz
port PD3.0: Maximální nabíjecí výkon: 100W
Port USB 3.0: Maximální přenosová rychlost: 5 Gbps (zpětně kompatibilní s USB 2.0)
port USB 2.0: Maximální přenosová rychlost: 480 Mbps
Sloty pro karty SDµSD: Rychlost čtení dat: 50-104 MB/s
Rychlost zápisu dat: 30-80 MB/s
VGA port: 1080p 60Hz
Ethernetový port: Maximální rychlost: 1000 Mbps

16 dalších produktů ve stejné kategorii: