Várnice na vodu

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Varný termos 1800W 15l plastové úchyty

YG-04315

Nový produkt

Ihned k odběru

2 954,00 Kč s DPH

Více informací

Varník je určen k rychlému vaření velkého množství vody pro přípravu kávy, čaje nebo instantních nápojů. Varník YATO je vyroben z nejkvalitnější nerezové oceli, leštěné do vysokého lesku, díky čemuž vypadá velmi elegantně v hotelech, konferenčních místnostech nebo restauracích.

Vysoká kvalita povrchové úpravy je spojena se spolehlivostí vyplývající z použití velmi účinných ohřívačů a speciálního zabezpečovacího systému. Ohřívač je umístěn pod spodní částí sporáku. Toto řešení má řadu výhod. Nejdůležitější je nedostatek kontaktu s vodou, díky čemuž netvoří vodní kámen. Velmi důležitá je také schopnost nádoby snadno vyčistit. Ochrana proti přehřátí a chodu nasucho navíc výrazně prodlužuje životnost zařízení.

Sporák je nastavitelný v rozsahu 30 ~ 110 ° C. Na druhou stranu vestavěné kontrolky signalizují vytápění a udržování teploty. Přepínač umožňuje vypnout zařízení bez odpojení zástrčky ze zásuvky. Na vnější straně nádoby je ukazatel hladiny vody se stupnicí vyjádřenou v litrech. Po obou stranách jsou pohodlná, na dotek příjemná držadla. Jejich konstrukcí je také systém TWIST-LOCK, díky kterému je možné víko pevně zavřít.

Kohoutek se speciálním designem slouží k zabránění kapání. Plastová ochranná základna vám umožňuje nainstalovat odkapávací misku YATO YG-04325.

Technická data
Výkon1800 W
Objem15 l
Materiálnerezová ocel

2 dalších produktů ve stejné kategorii: