Ventilátory a příslušenství

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Sada PC ventilátorů DARKFLASH DR12 Pro ARGB 5v1 Zobrazit větší

Sada PC ventilátorů DARKFLASH DR12 Pro ARGB 5v1

06439156

Nový produkt

Ihned k odběru

907,00 Kč s DPH

Více informací


Jak snadno zajistit svému počítači účinné chlazení a jedinečný styl? Stačí použít 120mm ventilátory DR12 Pro! Díky konfigurovatelnému barevnému podsvícení ARGB bude váš hardware vypadat opravdu fantasticky. Snadno se instalují a jsou kompatibilní se systémem Asus Aura Sync - jistě splní očekávání i těch nejnáročnějších uživatelů. Sada obsahuje 5 ventilátorů a také praktický dálkový ovladač pro pohodlné dálkové ovládání vašich zařízení.

120mm ventilátory se perfektně hodí do většiny počítačů. Nemusíte se obávat podráždění ani hluku. A nemusíte se obávat ani nepříjemného hluku. I přes rychlost až 1200 otáček za minutu jsou ventilátory extrémně tiché - jejich hlučnost nepřesahuje 16 dB. Umožňují to gumové podložky a speciálně navržená hydraulická ložiska. Darkflash zajišťuje optimální chlazení a bezkonkurenční uživatelský komfort.

Podsvícení ARGB dodá vašemu počítači originální herní charakter. Dva ARGB kroužky zaručují úžasný efekt a mohou dokonale doplnit váš hardware. Pečlivě promyšlený design ventilátorů navíc zajišťuje, že jimi generované světlo zaujme svým jasem a živými barvami.

Přiložené bezdrátové dálkové ovládání umožňuje ovládat ventilátory na dálku. Mimo jiné jím můžete zařízení zapínat a vypínat, nastavovat barvy a vybírat z dostupných režimů osvětlení, jako je Hvězdná noc, Duha, Blesk a Dýchání. Objevte nové možnosti, užijte si úžasné světelné efekty a udělejte ze svého počítače atrakci pro oči!

Technické parametry:

- Barva: Černá
- Velikost: 120x120 mm
- Konektor: 6 pinů
- Rychlost otáčení: 1300 ot./min.
- Maximální hladina hluku: 16 dBA
- Proudění vzduchu: 38 CFM
- Napájecí napětí: 12 V
- Proud: 0,12 A
- Životnost: 60000 h
- Typ ložiska: Hydraulické ložisko
- Osvětlení AARGB
- Antivibrační podložky. Ano
- Počet ventilátorů v ceně: 5
- Rozměry: 120x120x25 mm
- Hmotnost: 160 g

Obsah sady:

- 5 ventilátorů
- Dálkové ovládání
- Ovládací skříňka
- montážní šrouby

5 dalších produktů ve stejné kategorii: