Vodítka

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Vodítko pro psy ROJECO RQYS-04 5m Zobrazit větší

Vodítko pro psy ROJECO RQYS-04 5m

06440601

Nový produkt

Ihned k odběru

385,00 Kč s DPH

Více informací


Při večerních procházkách dbejte na bezpečnost svou i svého milovaného mazlíčka. 5m dlouhé automatické vodítko Rojeco je vybaveno ergonomickou rukojetí a spolehlivou LED svítilnou a RGB osvětlením. Vyznačuje se robustním provedením odolným proti poškození. Není také náchylný k zamotání. Díky němu můžete venčit svého psa nebo kočku i za nepříznivých světelných podmínek s důvěrou, že si účastníci provozu všimnou vaší přítomnosti. Výrobek je vhodný pro domácí mazlíčky do hmotnosti 35 kg.

RGB podsvícení
Vodítko Rojeco nabízí oboustranný RGB světelný kroužek, takže můžete svého mazlíčka venčit v nepříznivých světelných podmínkách bez obav o bezpečnost. K dispozici vám bude až 5 barev.

LED svítilna
S Rojeco zvýšíte viditelnost na silnici. Automatické vodítko je vybaveno vestavěnou LED svítilnou, takže vám nic důležitého neunikne a zůstanete ve střehu v případě nouze.

Intuitivní ovládání
Díky praktickému tlačítku je ovládání lanka Rojeco pohodlné a intuitivní. Prvním stisknutím tlačítka se aktivuje LED svítilna. Pokud chcete aktivovat RGB podsvícení, stiskněte tlačítko ještě jednou. Třetím stisknutím použijete svítilnu i podsvícení. Čtvrté stisknutí naopak obě funkce vyřadí. Délku lana můžete zase pohodlně ovládat pomocí pákového spínače.

Promyšlený design
Šňůrka je otočná o 360°, nezamotává se a je odolná proti poškození. Zatahovací otvor ve tvaru U umožňuje ovládat vašeho mazlíčka z jakéhokoli úhlu. To vám umožní volně chodit se svým chlupatým přítelem s vědomím, že se od vás nevzdálí na nebezpečnou vzdálenost. Ergonomická rukojeť je navíc vyrobena z protiskluzového materiálu TPR pro větší pohodlí. K napájení zařízení budete potřebovat dvě baterie AAA (nutno zakoupit samostatně).

Technické parametry:

- Materiál: ABS / TPR / pokovený kov / nylon
- Barva: oranžové a bílé
- Délka: 5 m
- Hmotnost: 314 g
- Rozměry: 18,5 x 11,5 cm

6 dalších produktů ve stejné kategorii: