Vyhřívané podložky a deky

Důležité odkazy / informace

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Ohřívač rukou BLITZWOLF BW-P15 Zobrazit větší

Ohřívač rukou BLITZWOLF BW-P15

06439979

Nový produkt

Ihned k odběru

479,00 Kč s DPH

Více informací


Připravte se na zimu a nenechte si zkazit náladu chladem. Přenosný ohřívač rukou Blitzwolf BW-P15 vám umožní rychlé zahřátí rukou a dobře poslouží i jako powerbanka. Zahřeje se za pouhé 3 sekundy a nabízí 3 teplotní úrovně, ze kterých si můžete vybrat. Kapacita jeho baterie je 5200 mAh, což znamená dlouhou dobu provozu. Zařízení se vyznačuje také lehkým, kompaktním designem.

Máte často studené a zmrzlé ruce? Ohřívač Blitzwolf vám tento problém pomůže vyřešit! Přístroj generuje teplo ze dvou stran a zahřeje se během okamžiku - za pouhé 3 sekundy! Stačí jej chvíli podržet, aby se zahřál, a zapomenout na nepříjemný chlad.

Přizpůsobte si provoz ohřívače svým potřebám. Přístroj vám umožňuje vybrat si ze 3 teplotních stupňů. K dispozici jsou tyto možnosti: Nízká (35-42 °C), Střední (40-48 °C) a Vysoká (48-55 °C). Vyzkoušejte všechna nastavení a zajistěte si příjemné teplo bez ohledu na počasí!

Ohřívač může sloužit také jako powerbanka, se kterou můžete snadno nabíjet svůj smartphone nebo tablet. Je vybaven odolnou baterií s kapacitou 5200 mAh, která zajišťuje dobu provozu až 4-8 hodin. Nabíjení zařízení zabere jen asi 2-3 hodiny.y

Zařízení bylo navrženo tak, aby zajistilo maximální bezpečnost používání. Dostalo účinnou ochranu proti přehřátí, nadproudu, přepětí a zkratu. Díky tomu se nemusíte obávat jeho poškození.

Tento praktický ohřívač vás může doprovázet téměř kdekoli - v práci, v autobuse, na nákupech nebo na zimní procházce. Váží pouhých 135 g a je dostatečně kompaktní, aby se vám snadno vešel do kabelky nebo batohu. Zařízení se také velmi snadno používá. Informace o jeho provozu vám poskytnou vestavěné indikátory.

Technické parametry:

- Kapacita baterie: 5200mAh
- Doba nabíjení: Přibližně 2-3 h
- Provozní doba: Přibližně 4-8 h
- Vstup / výstup: 5V 2A
- Pracovní teplota: 0-45°C
- Relativní vlhkost: 20-70%
- Materiál: Hliník / ABS
- Rozměry: 104x63x36 mm
- Hmotnost: 132g

9 dalších produktů ve stejné kategorii: