WiFi adaptéry

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Adaptér BASEUS FastJoy Zobrazit větší

Adaptér BASEUS FastJoy

06441269

Nový produkt

Ihned k odběru

279,00 Kč s DPH

Více informací


Adaptér efektivně zlepšuje dosah a kvalitu signálu WiFi. Automaticky zvyšuje šířku pásma, když detekuje rušení, a díky plug & play jej budete mít v provozu bez instalace dalších ovladačů. Navíc má duální anténu a využijete ji jako WiFi Hotspot. Navíc je skladný a nezabere mnoho místa.

Rychlejší připojení k internetu
Adaptér využívá 6 dBi anténu, která efektivně posiluje WiFi příjem a přenos signálu na velké ploše. A co víc, použití CCA vám umožňuje automaticky upravit šířku pásma po detekci různých typů rušení. Díky tomu si můžete užívat spolehlivého připojení – pohodlně pracujte, hrajte hry a procházejte web bez zadrhávání.

Dvoupásmové připojení
Pracujte, učte se, hrajte si a procházejte web bez ukládání do vyrovnávací paměti. Adaptér podporuje pásmo 2,4 GHz, které bude dobře fungovat na větší ploše. Poskytuje stabilní signál bez ohledu na překážky, takže si můžete užívat připojení 300 Mbps.

Bezpečnost používání
Baseus FastJoy podporuje šifrovací standardy jako WPA-PSK, WPA2-PSK a 64/128 WEP. Vaše internetové připojení tak bude v bezpečí před kybernetickými útoky a viry. Kromě toho chrání vaše soukromí a zabraňuje nechtěným lidem v přihlášení do vaší sítě.

Rafinovaný design
Adaptér je vybaven kvalitním čipem Realtek, který zajišťuje efektivní provoz zařízení. Produkt je navíc kompatibilní s operačními systémy Windows a Linux - úspěšně jej připojíte k počítači nebo notebooku. O pracovním stavu adaptéru vás navíc bude informovat modrý indikátor.

Technické parametry:

Barva: Černá
Rychlost přenosu signálu: 300 Mbps
Konektor: USB-A
Materiál: PC, ABS
Hmotnost: 4 g
Rozměry: 34 × 18 × 8 mm
Šířka pásma: 2,4 GHz
Bezdrátové standardy: IEEE 802.11 b/g/n; IEEE 802.11 a/ac
Šifrovací standardy: WPA-PSK, WPA2-PSK, 64/128 WEP
Operační systémy: Linux, Windows

9 dalších produktů ve stejné kategorii: