Závaží na cvičení

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Sada bitumenových zátěží REBEL RBA-2101 Active Zobrazit větší

Sada bitumenových zátěží REBEL RBA-2101 Active 4x2,5kg

06440534

Nový produkt

Ihned k odběru

179,00 Kč s DPH

Více informací


Bitumenové závaží – sada 4 x 2,5 kg Rebel Active
Začínáte své dobrodružství se silovým tréninkem a hledáte sadu bitumenových závaží pro postupné budování svalové hmoty a síly? RB-2101 ze série Rebel Active je pro vás. Cvičení se závažím vám umožní efektivně tvarovat postavu rozvojem a posilováním různých svalových skupin a také zlepšit výkon a snížit tělesný tuk.

Cítit sílu!
Sada bitumenových závaží Rebel Active se skládá ze 4 plátů o hmotnosti 2,5 kg, což vám umožní přizpůsobit trénink vašim schopnostem. Je ideálním řešením pro silový trénink, posilování svalů nebo intervalový trénink pro začátečníky i pokročilejší.

Trénujte, kde chcete
10kg set RBA-2101 Rebel Active bude ideálním nástrojem pro domácí silový trénink. Díky kompaktní velikosti a ergonomickému tvaru talířů je jejich skladování extrémně snadné. Speciální, zaoblený design se zkosenou hranou umožňuje bezpečný domácí trénink bez obav z náhodného poškození podlahy nebo nábytku.

Cítit stabilitu
Konstrukce zátěží Rebel Active, která je směsí živičné hmoty potažené PVC zátěrem, je činí odolnými proti poškození. Důležité je, že bitumenové desky vyrobené z odolného materiálu zaručují nejen dlouhou životnost, ale také bezpečnost při intenzivním tréninku. Tloušťka zátěže 40 mm zajišťuje stabilitu a komfort používání.

Svoboda volby
Sada Rebel Active umožňuje trénovat náklony a dřepy pouze s použitím závaží. Na tyč můžete také položit závaží. Standardní průměr otvoru každého závaží je 31 mm, díky čemuž jsou kompatibilní s většinou oblíbených činek.

Technické parametry:

- Počet zatížení v sadě: 4
- Hmotnost desky: 2,5 kg
- Hmotnost sady: 10 kg
- Průměr otvoru: 31 mm
- Průměr talíře: 21 cm
- Tloušťka desky: 40 mm
- Povlak: PVC
- Tolerance hmotnosti desky ± 5 %

5 dalších produktů ve stejné kategorii: