Zkoušečky napětí

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Zkoušečka HABOTEST HT100P Zobrazit větší

Zkoušečka HABOTEST HT100P

07750233

Nový produkt

Ihned k odběru

229,00 Kč s DPH

Více informací


Tento bezkontaktní detektor napětí (NCV) a fáze poskytuje přesné měření a bezpečné použití. Je vybaven LCD displejem a tlačítkem pro nastavení citlivosti - jeho používání je velmi pohodlné. Nabízí kontrolu bodu přerušení i detekci kabelů pod napětím a nulových kabelů a po 5 minutách nečinnosti se automaticky vypne. Vestavěná LED svítilna vám usnadní práci. Přístroj je napájen 2 bateriemi AAA 1,5 V.

Přesné měření
HT100P poskytuje přesné bezkontaktní měření. Jeho citlivost můžete nastavit pomocí vestavěného tlačítka. Měří napětí v rozsahu 12-1000 V. Umožňuje také kontrolu otáčení 3 fází. Detektor rovněž detekuje místa přerušení. Osvědčí se tedy v mnoha aplikacích.

Funkce detekce aktivních i neaktivních kabelů
Detektor inteligentně detekuje aktivní i neaktivní kabely. Je také vybaven duálním alarmem - vizuálním a zvukovým. Jednoduše přiložte zařízení na povrch kabelu. Zelená barva displeje a pomalý zvukový signál označuje neaktivní kabel. Červená barva displeje a velmi rychlý alarm znamená aktivní kabel.

Navrženo s ohledem na pohodlí a bezpečnost uživatele
Přehledný LCD displej vám poskytne klíčové informace. Model HT100P má také vestavěnou LED svítilnu. Díky ní můžete přístroj používat i v tmavých místnostech. Nemusíte se obávat, že se baterie příliš rychle vybije, pokud detektor zapomenete vypnout - po 5 minutách nečinnosti automaticky přestane pracovat.

Malý, praktický, snadno přenosný
Přístroj je kompaktní, přenosný a pohodlný na používání. Snadno dostupná tlačítka umožňují rychlé a snadné zapnutí a vypnutí detektoru a nastavení citlivosti. Integrovaný klip umožňuje připevnit detektor HT100P například na oděv, tašku nebo batoh, což usnadňuje jeho přepravu.

Technické parametry:

Rozsah detekce napětí: Vysoká citlivost: AC 12-1000V;
Nízká citlivost: AC 48-1000V
Tvar sondy: Proláklina
Frekvence: 50/60Hz
Režim alarmu: Zvuk a světlo
Bezkontaktní detekce fáze: Ano
Podsvícení: Červené a zelené dvoubarevné podsvícení
Zkouška pod napětím a neutrálního napětí: Ano
Zobrazení intenzity signálu: Čtyřúrovňový sloupcový graf
Metoda indikace intenzity signálu: Zvuk: pomalý až rychlý; Podsvícení: zelená až červená; Sloupcový graf: od nejnižšího k nejvyššímu
Svítilna: Ano
Automatické vypnutí: Ano, po 5 minutách nečinnosti
Indikace slabé baterie: Ano
Napájení: 2x baterie AAA 1,5 V (součást dodávky)
Hmotnost: 32 g
Rozměry: 157x27x23 mm
Bezpečnost: EN61010-1,-2-030; EN61326-1, KAT. III 1000V

19 dalších produktů ve stejné kategorii: