Bluetooth sluchátka

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Sluchátka Bluetooth FONENG BL132 Black Zobrazit větší

Sluchátka Bluetooth FONENG BL132 Black

05560842

Nový produkt

Ihned k odběru

389,00 Kč s DPH

Více informací


S Foneng BL132 budou vaše oblíbené melodie znít jako nikdy předtím! Technologie Air Conduction poskytuje nejen přirozený a vyvážený zvuk, ale také chrání váš sluch, a to i při dlouhodobém používání sluchátek. Dlouhá výdrž sluchátek zajistí, že vás váš oblíbený playlist bude provázet celé hodiny a s podporou Bluetooth 5.3 nabízejí stabilní připojení na vzdálenost až 10 metrů.

Dobře promyšlené řešení
Sluchátka využívají technologii Air Conduction pro výjimečně čistý a vyvážený zvuk. Ať už posloucháte hudbu, podcasty nebo telefonujete, můžete si být jisti, že zvuk bude vždy špičkový. Tato technologie navíc minimalizuje riziko poškození sluchu, a to i při dlouhodobém používání sluchátek.

Bluetooth 5.3
Problémy s připojením jsou minulostí! Sluchátka TWS Foneng BL132 podporují nejnovější verzi technologie Bluetooth 5.3, která poskytuje rychlé a stabilní připojení k vybranému zařízení v dosahu až 10 metrů s nižší spotřebou energie. Podporované protokoly Bluetooth - HSP, HFP, A2DP a AVRCP - zajišťují hladký přenos a kompatibilitu s mnoha zařízeními.

Ještě větší pohodlí
Ergonomický design sluchátek zaručuje maximální pohodlí, takže ani po několika hodinách používání nebudou vaše uši cítit nepohodlí. Díky lehkosti a dokonalému přizpůsobení tvaru ucha jsou sluchátka téměř nepostřehnutelná, takže je můžete volně používat v jakékoli situaci - ať už při intenzivním tréninku, procházce nebo dlouhém výletu.

Až 5 hodin provozu
Se sluchátky Foneng BL132 budou vaše oblíbené zvuky vždy s vámi! Vestavěná dobíjecí baterie poskytuje až 4 hodiny telefonních hovorů nebo až 5 hodin přehrávání hudby. A když je čas dobít sluchátka, magnetické nabíjecí pouzdro vám umožní rychle se vrátit k poslechu vašich oblíbených melodií.

Technické parametry:

Barva: Černá
Verze Bluetooth: 5.3
Rozsah: Až 10 m
Bluetooth protokoly: HSP, HFP, A2DP, AVRCP
Provozní doba: 4-5 h
Pohotovostní doba: 12 hodin
Doba nabíjení nabíjecího pouzdra: 2 h
Nabíjecí rozhraní: USB-C
Kapacita baterie sluchátek: 3,7V / 25mAh
Kapacita baterie nabíjecího pouzdra: 3,7 V / 230 mAh

30 dalších produktů ve stejné kategorii: