Bluetooth sluchátka

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Nové Sluchátka Bluetooth ONIKUMA T308 Black Zobrazit větší

Sluchátka Bluetooth ONIKUMA T308 Black

05560860

Nový produkt

Ihned k odběru

299,00 Kč s DPH

Více informací


Sluchátka TWS ONIKUMA T308 jsou skvělou volbou pro ty, kteří ocení jedinečný design a dlouhou výdrž. Mají geometrický design vylepšený zelenými akcenty, které jim dodávají ještě větší charakter. Sluchátka T308 lze používat až 6 hodin a s nabíjecím pouzdrem, které má rezervu energie na 3 nabití, lze tuto dobu prodloužit až na 15 hodin! Sluchátka jsou navíc vybavena duálním mikrofonem s funkcí potlačení šumu DNS a multifunkčním tlačítkem pro všestranné ovládání.

Skvělý zvuk
Sluchátka T308 jsou vybavena 10mm pohyblivou dynamickou cívkou a nabízejí vynikající zvuk, který vám umožní vychutnat si hudbu nebo jasně slyšet postavy ve filmu či seriálu. Díky latenci pouhých 40 ms si navíc můžete být jisti, že uslyšíte všechny zvuky ze hry včas a nebudete zaskočeni.

Doba provozu
Sluchátka ONIKUMA T308 jsou skvělá pro dlouhodobé používání - na jedno nabití je lze používat až 6 hodin. Přiložené nabíjecí pouzdro má zásobu energie na 3 nabití, takže je lze používat až 15 hodin! Doba nabíjení pouzdra je pouze 1,5 h.

Přehledné rozhovory
Mikrofon zabudovaný ve sluchátkách T308 má funkci potlačení šumu DNS, takže si můžete být jisti kvalitou svých hovorů. Lidé, se kterými hovoříte, vás uslyší zřetelně.

Nejdůležitější funkce vždy po ruce
Multifunkční tlačítko je další z předností sluchátek T308. Pomocí něj můžete sluchátka zapnout a vypnout, pozastavit a obnovit přehrávání, upravit hlasitost, přeskakovat mezi skladbami, přijímat hovory a zavěšovat a mnoho dalšího!

Technické parametry:

Barva: Černá
Pracovní rozsah: 10m
Provozní doba: >5h
Doba nabíjení: <2h
Nabíjecí rozhraní: USB-C

Obsah balení:

Sluchátka
Manuál
Nabíjecí kabel USB-C
Gumičky do sluchátek 2 páry

30 dalších produktů ve stejné kategorii: