Bluetooth sluchátka

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Nové Sluchátka Bluetooth HAVIT TW925 White Zobrazit větší

Sluchátka Bluetooth HAVIT TW925 White

05560862

Nový produkt

Ihned k odběru

239,00 Kč s DPH

Více informací


Ponořte se do vysoce kvalitního stereofonního zvuku. Bezdrátová sluchátka Havit TW925 poskytují křišťálově čistý zvuk a vestavěné mikrofony pro pohodlné telefonování. Díky výdrži baterie až 3,5 hodiny na jedno nabití a připojení Bluetooth 5.0 zažijete rychlý a stabilní přenos. Vestavěné dotykové panely usnadňují používání těchto sluchátek a podporují také hlasové ovládání.

Spolehlivé připojení
Problémy s připojením jsou minulostí. Bluetooth 5.0 zajišťuje rychlé, stabilní a spolehlivé bezdrátové připojení. Sluchátka se automaticky spárují mezi sebou i s dříve spárovaným zařízením, takže jejich používání je neuvěřitelně jednoduché. Navíc se každé sluchátko může připojit ke smartphonu nezávisle, takže můžete používat obě současně nebo jen jedno.

Dokonalý zvuk
Vychutnejte si vysoce kvalitní HD stereofonní zvuk. Sluchátka TW925 nabízejí bezkonkurenční detaily, křišťálově čistý zvuk a dokonalou harmonii. Nyní můžete znovu objevit krásu svých oblíbených skladeb!

Dlouhá výdrž baterie
Poslouchejte hudbu tak dlouho, jak budete chtít, bez nežádoucího přerušování. Plně nabitá sluchátka vydrží na jedno nabití přehrávat hudbu až 3,5 hodiny a přiložené nabíjecí pouzdro tuto dobu prodlouží na přibližně 17 hodin. Pouzdro je lehké, přenosné a vybavené portem USB-C.

Vestavěné dotykové panely
Už nemusíte sahat po smartphonu pokaždé, když chcete používat základní funkce sluchátek. Nebudou vás obtěžovat ani vyčnívající tlačítka. Sluchátka TW925 jsou vybavena vestavěnými dotykovými panely, které vám umožní pohodlně ovládat přehrávání a telefonní hovory.

Telefonní hovory
Uvolněte si ruce a pohodlně telefonujte, zatímco vaříte, uklízíte nebo se věnujete svému oblíbenému koníčku. Sluchátka TW925 mají zabudované vysoce kvalitní mikrofony, které dokonale zachytí váš hlas. Můžete si být jisti, že vás volající bez problémů uslyší!

Technické parametry:

Verze Bluetooth: 5.0
Dosah: Až 10 m
Rozměry nabíjecího pouzdra: 55 x 35 x 20 mm
Ovladač: 6 mm
Vstupní napětí: DC 5 V 1 A
Frekvenční odezva: 20 Hz - 20 kHz
Kapacita baterie sluchátek: 30 mAh
Kapacita baterie nabíjecího pouzdra: 300 mAh
Doba přehrávání: Až 3-3,5 h
Doba hovoru: Až 3 h
Doba nabíjení sluchátek: Přibližně 1,5 h
Doba nabíjení nabíjecího pouzdra: Přibližně 2 h
Port: USB-C
Barva: Bílá

30 dalších produktů ve stejné kategorii: