Čtečky paměťových karet

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Čtečka paměťových karet ESPERANZA EA130 Zobrazit větší

Čtečka paměťových karet ESPERANZA EA130

06441306

Nový produkt

Ihned k odběru

89,00 Kč s DPH

Více informací


Esperanza All In One USB čtečka karet EA130 je všestranné zařízení, které kombinuje pohodlí, rychlý přenos dat a kompatibilitu s více systémy. Je ideální pro ty, kteří potřebují spolehlivý nástroj pro čtení různých typů paměťových karet. Díky USB 2.0 konektoru nabízí EA130 rychlost přenosu dat až 480 MB/s a poskytuje efektivitu a úsporu času.

Všestranná kompatibilita
Esperanza EA130 se vyznačuje působivou kompatibilitou s různými operačními systémy, včetně Windows 98/2000/ME/NT/XP/VISTA/Windows 7, Unix a MAC OS 8.6 nebo vyšší. Tato univerzálnost činí ze čtečky ideální volbu pro uživatele různých platforem, od IT profesionálů až po běžné uživatele počítačů. Bez ohledu na používaný systém poskytuje EA130 stabilní a spolehlivý provoz.

Rychlý přenos dat
Esperanza EA130 nabízí díky svému konektoru USB2.0 vysokorychlostní přenos dat až 480 MB/s, což je klíčové pro uživatele, kteří chtějí rychle přenášet fotografie, videa a další velké soubory. Tato rychlost výrazně ovlivňuje produktivitu a umožňuje bleskově rychlé kopírování a zálohování dat. Díky tomu je EA130 nejen praktický, ale také efektivní pro každodenní použití.

Podpora více typů karet
Čtečka karet Esperanza EA130 nabízí podporu pro širokou škálu paměťových karet, včetně SDHC, SD, MMC, RS-MMC, Mini-SD (s adaptérem), Micro SD (s adaptérem), TF (s adaptérem), XD, MS , MS DUO, MS PRO DUO a M2 (s adaptérem). Tato rozmanitost z něj dělá všestranné zařízení, které uspokojí potřeby mnoha uživatelů, od fotografů po hráče. Schopnost podporovat různé paměťové karty bez potřeby více různých čteček je obrovskou výhodou pro každého, kdo oceňuje pořádek a efektivitu.

Technické parametry:

Počet slotů: 5
Přenos dat: 480 MB/s (USB 2.0)
Kompatibilita se systémy: Windows 98/2000/ME/NT/XP/VISTA/Windows 7/Unix/MAC OS 8.6 nebo vyšší.
Podporuje karty: SDHC/SD / MMC / RS-MMC / Mini-SD (adaptér) / Micro SD (adaptér) / TF (adaptér) / XD / MS / MS DUO / MS PRO DUO / M2 (adaptér)

8 dalších produktů ve stejné kategorii: