Cyklobrašny

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Mototaška ROCKBROS AS-089 Zobrazit větší

Mototaška ROCKBROS AS-089

06442386

Nový produkt

Ihned k odběru

949,00 Kč s DPH

Více informací


Připravte se na pohodlí a funkčnost s motocyklovou brašnou Rockbros AS-089. Navrženo speciálně pro motocyklové nadšence - nabízí nejen vynikající kapacitu a odolnost, ale také mnoho praktických řešení pro usnadnění cestování.

Díky TPU laminaci můžete pohodlně používat dotykovou obrazovku svého smartphonu, i když je uvnitř tašky. Nyní nemusíte přerušovat jízdu, abyste se podívali na mapu nebo přijali hovor!

Protiskluzové prvky pro větší stabilitu
Taška Rockbros AS-089 má na spodní straně protiskluzovou kůži pro stabilitu i při dynamické jízdě. Nemusíte se bát, že by se při manévrech na silnici pohyboval! Vestavěné magnety navíc umožňují rychlou montáž příslušenství na kovové palivové nádrže.

Lepší organizace, větší pohodlí
AS-089 je vybaven odnímatelným pouzdrem na telefon, které nabízí pevné popruhy na suchý zip, které usnadňují připojení a odpojení. Můžete do něj vložit nejen svůj smartphone, ale například i své bankovní karty. Kromě toho má výrobek speciální přihrádky a kapsy, které vám umožní pohodlně uložit malé předměty a zabránit jejich ztrátě.

Univerzální použití
Brašna Rockbros AS-089 se osvědčí i jako batoh. Nastavitelné popruhy vám umožní přizpůsobit si ji vašim potřebám a zajistí pohodlné nošení i na dlouhých cestách. Vodotěsné provedení (IPX5) navíc chrání vaše věci před deštěm a vlhkostí a zajišťuje jejich bezpečnost téměř za jakýchkoliv podmínek.

Promyšlený design
Reflexní prvky na brašně zajistí, že budete na silnici více vidět, a tím pádem i bezpečnější při jízdě po setmění. Špičkový zip zaručuje hladký, spolehlivý chod a voděodolnost a přezky z POM plastu jsou vysoce odolné a odolné proti poškození. To vše vám dává jistotu, že model AS-089 vám bude sloužit dlouhou dobu!

Technické parametry:

Barva: Černá
Materiál: 600D polyester + protiskluzová kůže
Hmotnost: 370 g
Voděodolný: IPX5
Odnímatelné pouzdro na telefon: Ano
Rozměry: 34,5 x 29 cm

28 dalších produktů ve stejné kategorii: