Cyklobrašny

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Mototaška ROCKBROS C49 Zobrazit větší

Mototaška ROCKBROS C49

06442388

Nový produkt

Ihned k odběru

1 149,00 Kč s DPH

Více informací


Vydejte se na další cestu s jedinečnou brašnou na motorku Rockbros C49, která kombinuje funkčnost, pohodlí a bezpečnost. S kapacitou až 7 litrů a několika dostupnými přihrádkami poskytuje nejen dostatek místa pro základní věci, ale také usnadňuje udržování pořádku. Zároveň se velmi snadno skládá a v případě potřeby dobře poslouží jako batoh.

Všestrannost a kapacita
S kapacitou cca 7 litrů bude taška Rockbros ideální pro většinu motorkářů. Snadno do ní vejdete například telefon, peněženku, bezdrátová sluchátka i powerbanku! A co víc, vnitřek produktu byl rozdělen na malé přihrádky - nyní může mít každá položka své vlastní místo a vy můžete snadno zůstat organizovaný. Taška C49 má také pohodlný široký otvor s dvojitým zipem pro rychlý přístup ke všem vašim nezbytnostem.

Bezproblémová manipulace s telefonem
Taška je vybavena speciální kapsou pro váš telefon, která vám umožní bezproblémově používat její dotykový displej. To je užitečné zejména při používání navigace. Nyní můžete pohodlně sledovat svou trasu bez přerušení jízdy!

Jednoduchá instalace a pohodlné použití
Montáž brašny je rychlá a snadná, takže ji můžete připevnit na motorku a během chvilky vyrazit na cestu. Díky použitým prvkům, jako jsou kovové přezky a nastavitelné upínací pásky na suchý zip, se C49 nejen hodí pro většinu modelů vozidel, ale také zaručují potřebnou stabilitu – i při extrémně dynamické jízdě. Tím to však nekončí – produkt skvěle poslouží i jako batoh.

Bezpečnost za všech podmínek
Dodává se s voděodolným obalem, který zajistí ochranu věcí uložených v tašce i v dešti. Už se nemusíte bát, když během vaší cesty začne náhle pršet! Materiály použité při výrobě C49, jako je PU a EVA plast, navíc zajišťují jeho trvanlivost a odolnost proti deformaci.

Stylový a funkční design
Brašna na motorku Rockbros C49 se vyznačuje také stylovým, moderním designem. Velké reflexní logo značky zajišťuje viditelnost i za zhoršených světelných podmínek a poskytuje extra bezpečnost při jízdě v noci. Pohodlná gumová rukojeť usnadňuje přenášení produktu, zatímco protiskluzové popruhy na spodní straně zajišťují stabilitu.

Technické parametry:

Materiál: PU + 5mm EVA + samet + 600D tkanina
Hmotnost: 827 g
Rozměry: 9 x 17 cm
Objem: 7l

28 dalších produktů ve stejné kategorii: