Fény na vlasy

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Fén na vlasy ZHIBAI HL350 Black Zobrazit větší

Fén na vlasy ZHIBAI HL350 Black

06440375

Nový produkt

Ihned k odběru

1 075,00 Kč s DPH

Více informací


Značka ZHIBAI je součástí ekosystému Xiaomi

Profesionální fén s ionizací vám umožní bezpečně a rychle vysušit vlasy. Přítomnost záporných iontů zlepší stav vašich vlasů - vaše vlasy budou hladké a lesklé. Vysoušeč ZHIBAI HL350 pracuje s příkonem 1800 W a je překvapivě tichý. HL350 se navíc vyznačuje stylovým a minimalistickým designem - bude to perfektní nápad na dárek.

Dejte sbohem krepatým vlasům
Rozlučte se jednou provždy s problémem krepatých vlasů. Fén ZHIBAI HL350 využívá ionizační technologii, která produkuje záporné ionty, díky nimž budou vaše vlasy jemné a hladké. Nyní si můžete bez námahy vykouzlit svůj vysněný účes!

Bezpečnost a pohodlí při používání
Použité technologie jsou pro naše vlasy zcela bezpečné a nepoškozují je. Vysoušeč také poskytuje nízké záření a má energeticky úspornou konstrukci. ZHIBAI HL350 zaručuje konstantní teplotu foukání, takže se nemusíme obávat nechtěného spálení. Nabízí 3 možnosti foukání - teplé foukání, pro okamžité vysušení vlasů, a studené foukání, užitečné pro styling. A střídavé foukání zabraňuje vysušování vlasů a zanechává je hydratované a lesklé. Můžete si také zvolit sílu foukání - zařízení nabízí silný a slabší proud.

Vysoký pracovní výkon
Už nemusíte ztrácet čas zdlouhavým a únavným vysoušením vlasů! ZHIBAI HL350 pracuje rychlostí 2000 otáček za minutu, díky čemuž vysušíte vlasy během několika málo minut. A to není všechno! Přístroj pracuje mimořádně tiše, takže jeho zvuky nebudou budit ani menší členy domácnosti.

Vždy po vašem boku
Přístroj bude dobře fungovat jak u vás doma, tak na cestách i v kosmetickém salonu. Je zcela bezpečný pro děti a těhotné ženy. HL350 je dostatečně praktický a malý, takže se vám úspěšně vejde do kufru nebo ho můžete uložit do domácí skříňky. Je vybaven flexibilním napájecím kabelem o délce 2,7 M a otočným koncentrátorem o 360 ۫. Užijte si krásné vlasy, ať jste kdekoli!

Technické parametry:

- Napětí: 120 V / 230 V
- Rychlost proudění vzduchu: 2
- Teplota: 3
- Množství uvolněných iontů: ≥2 mil./cm³
- Frekvence: 50 Hz / 60 Hz
- Výkon: 1800 W
- Otáčky: 20000 otáček za minutu
- Rozměry: 128 x 78 x 220 mm

13 dalších produktů ve stejné kategorii: