Fény na vlasy

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Fén na vlasy ZHIBAI HL321 Grey Zobrazit větší

Fén na vlasy ZHIBAI HL321 Grey

06440377

Nový produkt

Ihned k odběru

915,00 Kč s DPH

Více informací


Značka ZHIBAI je součástí ekosystému Xiaomi

Od teď si vlasy vysušíte během chvilky, aniž byste riskovali jejich poškození! Vysoušeč poskytuje konstantní teplotu a ochranu proti přehřátí. ZHIBAI HL321 pracuje s příkonem 1800 W a je překvapivě tichý (60 db). Bude ideální pro jakýkoli typ vlasů. Umožňuje vám vybrat si ze 2 nastavení teploty a 2 rychlostí proudění vzduchu. Dokonce generuje záporné ionty, díky kterým se můžete rozloučit s problémem statické elektřiny a krepatění vlasů. Součástí sady jsou dvě vyměnitelné trysky.

Rozlučte se s krepatými vlasy
Dejte sbohem elektrizujícím a krepatým vlasům! S fénem ZHIBAI HL321 se tohoto problému zbavíte jednou provždy! Přístroj využívá inteligentní ionizační technologii, produkuje záporné ionty, díky kterým budou vaše vlasy nadýchané a hebké. Kromě toho redukuje roztřepené konečky a snižuje statickou elektřinu, čímž chrání vaše vlasy před krepatěním. Vytvořte si účes snů s ionizačním fénem ZHIBAI!

Vysoký pracovní výkon
Už nemusíte ztrácet čas dlouhým a únavným vysoušením vlasů! ZHIBAI HL321 pracuje s příkonem 1800 W, díky kterému vysušíte vlasy během několika málo minut. A to není všechno! Přístroj pracuje mimořádně tiše - jeho úroveň hlasitosti nepřesahuje 60 db, takže hluk nebude budit ani menší členy domácnosti.

Bezpečnost a pohodlí při používání
Díky inteligentním technologiím použitým v modelu HL321 si vysoušeč udržuje konstantní teplotu. Nemusíte se tedy obávat nechtěného popálení. Přístroj bude dobře fungovat u vás doma, na cestách i v kosmetickém salonu. Je zcela bezpečný pro děti a těhotné ženy. Nabízí dvě možnosti proudění vzduchu - teplé proudění vzduchu pro okamžité vysušení vlasů a chladné proudění vzduchu, které se hodí pro styling. Můžete si také zvolit sílu foukání - zařízení nabízí silný a slabší proud.

Vezměte si s sebou na cesty
Nevzdávejte se rychlého a bezpečného vysoušení a stylingu vlasů, když jste pryč. Vysoušeč HL321 je dostatečně praktický a malý na to, aby se úspěšně vešel do kufru nebo cestovní tašky. Sada navíc obsahuje dva vyměnitelné nástavce - koncentrátor a difuzér. Plochý nástavec je ideální pro rovné vlasy, aby byly ještě hladší, a difuzér pro kudrnaté a vlnité vlasy, aby vynikly jejich přirozené kudrlinky.

Technické parametry:

- Napětí: 230 V
- Rychlosti proudění vzduchu. 2
- Teplota: 2
- Množství uvolněných iontů: ≥2 mil./cm³
- Frekvence: 50 Hz / 60 Hz
- Výkon: 1800 W
- Otáčky: 20000 otáček za minutu
- Rozměry: 123 x 210 x 75,5 mm

13 dalších produktů ve stejné kategorii: