Herní ovladače

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Gamepad DAREU H101X Pink Zobrazit větší

Gamepad DAREU H101X Pink

06439374

Nový produkt

Ihned k odběru

740,00 Kč s DPH

Více informací


Ponořte se do hraní s Dareu H101X. Ovladač je vybaven 2 vibračními motory a tlačítkem TURBO, přičemž ergonomický design a velká tlačítka umožňují pohodlné používání. GamePad se k zařízení připojuje 3 způsoby a funguje až 25 hodin na jedno nabití. Navíc nabízí nízkou latenci a barevné podsvícení.

Bojíte se, že se ovladač vybije v nejméně vhodnou chvíli? Nebuď. GamePad Dareu H101X je vybaven lithiovou baterií s kapacitou 930 mAh, což znamená přibližně 25 hodin hraní. A co víc, nabíjení bude trvat asi 3,5 hodiny.

Ovladač Dareu H101X se připojuje ke kompatibilnímu zařízení 3 způsoby: přes USB kabel nebo bezdrátově v pásmu 2,4G a Bluetooth. To umožňuje každému vybrat si pro sebe to nejlepší řešení. Navíc se můžete těšit z nízké latence a vynikajícího přenosu signálu.

Bez ohledu na to, na jakém hardwaru hrajete, Dareu H101X vám pomůže dosáhnout stále lepších výsledků. Ovladač funguje s počítači, smartphony, Android TV a herními konzolemi Nintendo Switch.

Ovladač Dareu H101X je vybaven barevným LED podsvícením, které nejen usnadní používání GamePadu po setmění, ale také dodá produktu herní pocit. Kromě toho je k dispozici několik světelných efektů, díky nimž je ovladač stylový.

Pokud se chcete ještě více ponořit, bude GamePad Dareu H101X skvělou volbou. Ovladač má 2 motory, které generují vibrace v závislosti na událostech na obrazovce. Tlačítko TURBO navíc nabízí 3 úrovně rychlosti, což vám umožní porazit soupeře jedním kliknutím. Pohodlné používání navíc zajišťují ergonomická tlačítka.

Technické parametry:

- Barva: Růžová
- Rozměry: 160 x 105 x 62 mm
- Hmotnost: 220 g
- Délka kabelu: 1,8 m
- Kompatibilita: PC, Nintendo Switch, Android TV
- Provozní proud: 30-150 mA
- Kapacita baterie: 650 mAh

11 dalších produktů ve stejné kategorii: