Herní ovladače

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Gamepad GAMESIR T4w Black Zobrazit větší

Gamepad GAMESIR T4w Black

06441134

Nový produkt

Ihned k odběru

650,00 Kč s DPH

Více informací


Ponořte se do virtuálního světa s GameSir. Ovladač T4w využívá vibrační motor s 5 úrovněmi intenzity a je vybaven barevným LED podsvícením. Čip GameSir MCU zajišťuje bleskově rychlou odezvu a žádné zpoždění.

Vibrační efekt
Cítíte se jako součást dění na obrazovce. Ovladač GameSir T4w je vybaven asymetrickým vibračním motorem, který zdokonaluje herní zážitky. Nabízí 5 úrovní intenzity, což vám umožní cítit každý výbuch, skok a interakci s výjimečnou přesností. Toto zařízení je vynikající volbou pro ty, kteří hledají intenzivní pocity!

LED podsvícení
Ovladač T4w nabízí barevné LED podsvícení tlačítek ABXY a pravého joysticku, což poskytuje vynikající viditelnost za všech světelných podmínek. Užijte si vzrušující atmosféru během nočních her.

Spolehlivý výkon a široká kompatibilita
Pokročilý čip GameSir MCU zajišťuje rychlou odezvu a maximální výkon. Díky tomu bude každé hraní s ovladačem GameSir výjimečně plynulé. Model T4w je navíc kompatibilní se systémy Windows 7, 8 a 10, což vám umožňuje hrát hry dostupné na různých platformách.

Vysoce kvalitní konstrukce
Model T4w je dodáván s kabelem USB-C o délce přibližně 2 metry, který vám umožňuje užívat si svobodu pohybu během hraní. Ovladač vyniká také dobře zpracovaným designem a neklouzavou texturou, která zajišťuje nejen moderní vzhled, ale také bezpečné uchopení během intenzivních her.

Technické parametry:

Systém Windows (Windows 7 nebo novější)
Funkce vibrací: Ano
Funkce Turbo: Ano
Spojení: USB-C port
Délka kabelu: 2m
Barva: Černá

Obsah balení:

Kabelový ovladač GameSir T4w
Uživatelský manuál

29 dalších produktů ve stejné kategorii: