IP kamery

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Kamera GOSUND IPC3 WiFi Tuya Zobrazit větší

Kamera GOSUND IPC3 WiFi Tuya

08811110

Nový produkt

Ihned k odběru

1 269,00 Kč s DPH

Více informací


Wi-Fi chytrá venkovní kamera s reflektorem Gosund IPC3, IP65
Nyní se můžete ještě lépe postarat o zabezpečení svého domova. Venkovní kamera Gosund IPC3 poskytuje vysoce kvalitní obraz v rozlišení 1080p a je vybavena pohybovým senzorem - když se někdo dostane do jejího dosahu, okamžitě to poznáte. Zařízení má také vestavěný reflektor a nabízí 3 režimy nočního vidění. Produkt je také kompatibilní s Tuya Smart a Google Assistant. Vyznačuje se také krytím IP65, takže jej můžete bez obav namontovat venku.

Vysoká kvalita obrazu
Držte ruku na tepu a určitě nevynechejte jediný detail. Kamera IPC3 podporuje vysoké rozlišení Full HD (1080p), takže může poskytovat čistý obraz plný detailů za téměř jakýchkoliv podmínek. K dispozici jsou také 3 režimy nočního vidění – Infrared, Full Color a Smart. Přizpůsobte si výkon zařízení tak, aby vyhovoval vašim potřebám a udržujte svůj domov v bezpečí v kteroukoli denní i noční dobu!

Detekce pohybu
S Gosundem se nemusíte bát, že by se poblíž vašeho domova nacházel někdo podezřelý a nic o tom nebudete vědět. Kamera IPC3 je vybavena světlometem a pohybovým senzorem, který se vyznačuje širokým detekčním úhlem 110°. Pokud se někdo objeví v jeho dosahu, zařízení automaticky rozsvítí světlo a pořídí fotografii a poté vám zašle upozornění na váš telefon. To vám dá čas na reakci!

2-pásmový zvuk
Díky vestavěnému reproduktoru a mikrofonu vám kamera umožňuje pohodlnou komunikaci přes aplikaci Tuya. Můžete tedy snadno říct kurýrovi, aby nechal balíček u dveří, pozdravil neohlášené hosty nebo řekl svému dítěti, aby vytáhlo jídlo z mrazáku.

Vylepšený design
Kameru bez obav namontujte venku - díky krytí IP65 se nezalekne deště a nepříznivých povětrnostních podmínek. Zařízení také umožňuje pohodlné ukládání nahraných záznamů – můžete je uložit na microSD kartu nebo do cloudu.

Pohodlné ovládání
Kamera je kompatibilní s Androidem a iOS, takže ji můžete pohodlně ovládat ze svého smartphonu nebo tabletu. Zařízení je také možné ovládat pomocí počítače. IPC3 také spolupracuje s Google Assistant. Nyní můžete například několika slovy zkontrolovat, co se děje u dveří vašeho domu!

Technické parametry:

Rozlišení: Full HD 1080p
Noční vidění: Ano
Pohybový senzor: Ano
Detekční úhel: 110°
Ukládání souborů: MicroSD karta / cloud
Třída ochrany: IP65
Rozměry: 180 x 146 x 120 mm
Kompatibilita: Tuya Smart, Smart Life, Google Assistant

30 dalších produktů ve stejné kategorii: