Cyklocomputery a cykloalarmy

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Nové Cyklocomputer COOSPO BC107 Zobrazit větší

Cyklocomputer COOSPO BC107

06442426

Nový produkt

Ihned k odběru

999,00 Kč s DPH

Více informací


Seznamte se s Coospo BC107, kompaktním a lehkým cyklocomputerem navrženým speciálně pro začínající cyklisty. Nabízí všechny základní funkce, které od počítače GPS očekáváte, když začínáte své cyklistické dobrodružství. Díky duálním systémům určování polohy GPS a BEIDOU, kompatibilitě se senzory ANT+ a dlouhé výdrži baterie je BC107 perfektní volbou pro ty, kteří začínají s cyklistikou.

Kompaktní a lehký design
Přestože je BC107 cyklocomputer pro začátečníky, jeho konstruktéři strávili 1000 hodin zdokonalováním jeho designu. Díky svému aerodynamickému designu je BC107 nejen funkční, ale také esteticky příjemný, váží pouhých 64 gramů. Jeho malá velikost (805420,64 mm) usnadňuje montáž a při jízdě nepřekáží.

Pokročilé polohování
BC107 využívá duální polohovací systémy GPS a BEIDOU, které poskytují přesná data GPS, ať jste kdekoli. Po zapnutí automaticky vyhledává signály GPS a Beidou a kalibruje čas pro spolehlivost a přesnost. Poznámka: Vezměte prosím na vědomí, že první spuštění vyžaduje nabíjení a vyhledávání signálů GPS na otevřeném prostranství.

Kompatibilita s ANT+ senzory
BC107 maximalizuje kompatibilitu díky spolupráci se senzory ANT+, jako je monitor srdečního tepu, senzor rychlosti a kadence a měřič výkonu. Je ideální pro ty, kteří hledají cenově výhodné a pohodlné zařízení pro sledování jejich výkonu při jízdě. Poznámka: BC107 podporuje pouze připojení ANT+ a nepodporuje připojení Bluetooth.

Synchronizace se Stravou
S aplikací CoospoRide můžete snadno synchronizovat údaje o své aktivitě (soubory .fit) se Stravou. CoospoRide vám také umožňuje snadno konfigurovat BC107, analyzovat vaše jízdní data a aktualizovat software zařízení.

Voděodolnost a dlouhá doba provozu
BC107 je vodotěsný s certifikací IP67, což znamená, že se při každodenních jízdách nemusíte bát deště. Jeho dobíjecí baterie poskytuje 28 hodin nepřetržitého provozu s podporou GPS, což je dostačující pro dlouhé výlety na kole. Doba nabíjení je pouhé 2 hodiny a paměť zařízení umožňuje uložit až 80 hodin historie jízdy.

Technické parametry:

Rozměry: 80 x 54 x 20,64 mm
Velikost Displeje: 2,3" FSTN
Hmotnost: 64 g
Automatické podsvícení. Ano
Životnost baterie: 28 hodin s GPS
Doba nabíjení: 2 hodiny
Polohovací systém: GPS a BDS
Směrování a navigace: Ne
Paměť: 8M (80 hodin historie)

Obsah balení:

Zařízení BC107
USB kabel
Základní držák
Silikonová guma 4x
Gumová montážní podložka
Uživatelský manuál

6 dalších produktů ve stejné kategorii: