Kompresory do auta

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Kompresor BASEUS SuperMini Inflator Black Zobrazit větší

Kompresor BASEUS SuperMini Inflator Black

06441506

Nový produkt

Ihned k odběru

999,00 Kč s DPH

Více informací


Chcete mít jistotu, že vás na cestách nic nezaskočí? Vybavte se inovativní pumpou od Baseus! S ním budete moci hustit nejen pneumatiky automobilů, ale také motocyklů a jízdních kol! Je také ideální pro nafukování míčů, protože speciální trysky jsou součástí sady. Díky vysokému výkonu a kompaktní velikosti bude používání pumpy velmi pohodlné. Podívejte se, co víc vám může nabídnout!

Rychlá a efektivní práce
Auto pumpa/kompresor Baseus SuperMini Pro zaručuje rychlou a efektivní práci při huštění pneumatik. Díky inovativnímu 17válcovému motoru z čisté mědi, navrženému pro maximální účinnost, si můžete užít o 33 % rychlejší nafukování. Tento výkonný 50W kompresor poskytuje působivé proudění vzduchu a umožňuje plné nahuštění pneumatiky R175 za pouhých 8 minut. Navíc díky automatickému zastavení po dosažení plného nafouknutí je použití tohoto kompresoru nejen rychlé, ale také bezpečné a pohodlné.

Promyšlený Design
Zařízení Baseus se vyznačuje promyšleným designem poskytujícím maximální uživatelský komfort. Díky bezdrátové konstrukci již nemusíte řešit zamotané kabely. Navíc její široká kompatibilita díky různým tryskám obsaženým v sadě znamená, že pumpa je vhodná pro auta, motocykly, kola, míče a další. Vestavěný displej s vysoce přesným barometrickým senzorem monitoruje tlak v pneumatikách v reálném čase a zajišťuje bezpečný provoz. Dalšími výhodami tohoto výjimečného kompresoru jsou pohodlná ovládací tlačítka a vysoce kvalitní materiály. Nyní je huštění pneumatik jednoduché, pohodlné a bezproblémové.

Ještě více vymožeností
Auto pumpa/kompresor Baseus SuperMini Pro nabízí ještě více vymožeností, díky kterým je její používání ještě pohodlnější. Díky šikovnému popruhu jej můžete mít snadno u sebe a jeho malé rozměry a snadná přeprava umožňují pohodlné přenášení, aniž by zabíraly mnoho místa. Vestavěné nouzové světlo navíc slouží jako baterka ve tmě a poskytuje užitečnou podporu při nočních opravách nebo nouzových situacích. Nabíjení pumpy je jednoduché a pohodlné díky přiloženému USB-C kabelu. Nyní si můžete být jisti, že vaše cesty budou bezpečné a čerpadlo bude vždy po ruce a připraveno k provozu.

Záruka bezpečnosti
Baseus SuperMini Pro není jen účinným nástrojem pro huštění pneumatik, ale také zárukou bezpečnosti. Je vybaven vícevrstvou ochranou, včetně ochrany proti přepětí, ochrany proti přehřátí, ochrany proti nadproudu a ochrany proti nízkoteplotnímu nabíjení. To není vše! Další výhodou je chladič, který účinně chrání před přehřátím a zajišťuje bezpečné a efektivní huštění pneumatik. S těmito funkcemi je Baseus SuperMini Pro spolehlivým a bezpečným zařízením pro použití za všech podmínek.

Technické parametry:

Barva: Černá
Rozměry: 43 × 67 × 159 mm
Materiál: ABS + PC
Hmotnost. 440 g
Kapacita baterie: 4000 mAh / 14,8 Wh
Vstup USB-C: 5V = 2A
Napájení: 50 W
Doba inflace: 6-8 min
Vhodné pro: Auta, motorky, kola, míče atd.


10 dalších produktů ve stejné kategorii: