Noční světla

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Noční světlo LDNIO Y2 Zobrazit větší

Noční světlo LDNIO Y2

04181924

Nový produkt

Ihned k odběru

105,00 Kč s DPH

Více informací


Noční světlo LDNIO Y2 vám usnadní pohyb po bytě ve tmě. Už se nemusíte bát, že zakopnete nebo do něčeho narazíte! Zařízení vám poskytne měkké osvětlení s barevnou teplotou 3500K. Umožňuje také upravit jas. Je také vybaven světelným senzorem, takže dokáže automaticky přizpůsobit svůj provoz okolním podmínkám. Lampa se navíc vyznačuje kompaktním, moderním designem a nízkou spotřebou energie.

Zajistěte optimální osvětlení téměř v každé situaci. Lampa LDNIO Y2 je vybavena pokročilým světelným senzorem, takže dokáže automaticky přizpůsobit svůj provoz okolním podmínkám – stačí zapnout automatický režim. Když to uděláte, zařízení se samovolně spustí, když se v místnosti začne stmívat. Pokud se rozsvítí, světlo se vypne.

Přizpůsobte si osvětlení podle svých potřeb. Lampa Y2 generuje světlo s barevnou teplotou 3500K, ale můžete upravit její jas - stačí stisknout a podržet tlačítko. A co víc, v automatickém režimu si zařízení pamatuje poslední použitá nastavení a po restartu je obnoví. Lampa také umožňuje postupné rozjasňování nebo stmívání osvětlení.

Lampa Y2 je extrémně kompaktní - ve vaší domácnosti nezabere mnoho místa. Vyznačuje se také moderním, stylovým designem. Na jeho pouzdro byl použit odolný plast zpomalující hoření, který zajišťuje jeho trvanlivost a odolnost proti opotřebení. Pohodlné ovládání zařízení zajišťuje vestavěné tlačítko. Lampa je navíc neuvěřitelně energeticky účinná – zapomeňte na vysoké účty za elektřinu!

Toto praktické zařízení se bude hodit do každé domácnosti. Úspěšně jej využijete v ložnici nebo předsíni. Můžete jej umístit i do blízkosti schodiště. A co víc, pokud vaše dítě nemá rádo tmu, bude lampa dobře fungovat i v jeho pokojíčku. Stačí jej zapojit do zásuvky a nastavit požadované funkce vestavěným tlačítkem! Nyní se po setmění snadno zorientujete a vyhnete se případné nehodě.

Technické parametry:

- Barva: Bílá
- Vstup: 100-240V ~50/60Hz 0,1A max.
- Jmenovitý výkon: 0,5W (8 x 0,2W LED)
- Teplota barvy: 3500 K

30 dalších produktů ve stejné kategorii: