Stolní lampy na čtení

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Svítidlo na monitor YEELIGHT YLODJ-0027 Light Bar Zobrazit větší

Svítidlo na monitor YEELIGHT YLODJ-0027 Light Bar

06438955

Nový produkt

Ihned k odběru

895,00 Kč s DPH

Více informací


Užijte si optimální osvětlení při práci u počítače, hraní her nebo jen procházení internetu. Yeelight Light Bar poskytuje světlo bezpečné pro oči, které nebude oslňovat ani blikat. Můžete si také libovolně nastavit jas a vybrat si ze 3 režimů teploty barev. Baterie s dlouhou výdrží poskytuje až 150 minut provozu a vestavěný dotykový panel usnadňuje použití.

Trávíte hodně času u počítače? Ujistěte se, že máte správné světlo! Světlo generované Yeelight Light Bar dopadá dolů, místo aby přímo do vašich očí, takže neoslňuje, je bezpečné pro váš zrak a pomáhá předcházet bolestem hlavy. Také nezpůsobuje odlesky ani mrkání. Vyznačuje se také vysokým CRI (Ra>95), což znamená, že dokonale reprodukuje barvy. To znamená, že obrázky zobrazené na monitoru vás potěší bohatými, ale přirozenými barvami

Osvoboďte se od kabelů a usnadněte si udržování pořádku na stole. Lampa je vybavena dobíjecí baterií s kapacitou 1800mAh, díky které může fungovat bezdrátově. Při plném nabití funguje až 150 minut. Jeho pohodlné nabíjení umožňuje vestavěný USB-C port. Navíc, pokud lampu připojíte k počítači, světlo se automaticky rozsvítí, když ji spustíte.

Yeelight Light Bar bude skvěle fungovat pro různé aplikace. Umožňuje vám libovolně nastavit jas a nabízí na výběr 3 režimy teploty barev – smíšené světlo (asi 3000-4000 K), bílé světlo (asi 5000 K) a žluté světlo (asi 3000 K). Potřebujete udělat nějakou práci? Chystáte se hrát svou oblíbenou hru? Nebo byste se raději podívali na film? Přizpůsobte osvětlení vaší situaci! Lampa si navíc pamatuje vaše poslední použitá nastavení – když ji restartujete, automaticky je obnoví.

Užijte si jednoduché a pohodlné ovládání lampy. Zařízení má malý vestavěný dotykový panel, který poskytuje rychlý přístup k jeho nejdůležitějším funkcím. Vyznačuje se bleskurychlou odezvou na dotyk a spolehlivým, plynulým chodem. Můžete například zapnout nebo vypnout lampu, upravit jas nebo vybrat režim. Panel je také vybaven podsvícením, které výrazně usnadňuje použití ve tmě.

Díky pečlivě promyšlenému designu vám lampa zajistí nejen pohodlí, ale také vám bude dobře sloužit po dlouhou dobu. Zatížená základna zajišťuje větší stabilitu. Můžete také libovolně nastavit jeho úhel sklonu v rozsahu 70°. Přední rám svítilny je navíc pokryt silikonem, díky kterému je odolnější proti poškrábání. Zařízení vypadá také velmi stylově – minimalistický, moderní design jistě osloví mnoho uživatelů.

30 dalších produktů ve stejné kategorii: