Ostatní sporty

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Brusle kolečkové SPOKEY ARYA vel. 38-42 černo-oranžové Zobrazit větší

Brusle kolečkové SPOKEY ARYA vel. 38-42 černo-oranžové

06440975

Nový produkt

Ihned k odběru

999,00 Kč s DPH

Více informací


Kolečkové brusle Spokey ARYA:

- díky možnosti regulace lze brusle rychle a bezproblémově nastavit na potřebnou velikost, která vám umožní optimálně přizpůsobit botu noze
- mají speciální ochranné spony, které zabraňují samovolnému odepnutí – můžete si být jistí, že spony zůstanou po celou dobu jízdy zapnuté a brusle budou pevně držet na noze
- kvalitní podvozek a trojitý systém zapínání spolu zajištují nejvyšší bezpečnost během jízdy!

Brusle Spokey ARYA jsou skvělou volbou, díky možnosti regulace, která vám umožňuje optimálně nastavit potřebnou velikost, a to i pro ty, kteří mají velikost „na rozhraní“. Díky rychlé a snadné regulaci, vám nastavení velikosti zabere jen pár vteřin. Kromě toho brusle Spokey ARYA rostou spolu s vaším dítětem a vy nemusíte kupovat každých pár měsíců nový pár bruslí!

Vytvořeno s ohledem na bezpečnost nejmenších

Víme, jak důležitá je bezpečnost během jízdy na kolečkových bruslích, a proto v sobě model Spokey ARYA kombinuje vynikající kvalitu a komfort. Důležité je správně zvolit velikost, a proto model ARYA má kromě možnosti regulace také trojitý systém zapínání: tkaničky, suchý zip a dvojitou sponu. Bezpečnostní dvojité spony zabraňují samovolnému uvolnění během jízdy. Díky tomu si můžete být jistí, že bezpečnostní spony zůstanou na svém místě a brusle během jízdy nebudou sklouzávat z nohou! Tento systém umožnuje optimálně nastavit velikost podle vlastních potřeb. Pro maximální pohodlí během jízdy je měkká vnitřní botička doplněna anatomickou vložkou.

Nejvyšší kvalita provedení

Zaměřujeme se na kvalitu a bezpečnost, proto byly brusle Spokey ARYA vyrobeny s důrazem na každý detail. Hliníkový podvozek je velmi odolný i při zachování velmi nízké hmotnosti. Kolečka jsou vyrobena z odolného PU, s tvrdostí vhodnou pro rekreační jízdu (82A). A to vše je doplněno kvalitními ložisky ABEC7 Carbon, které zajišťují vysokou rychlost při zachování vynikající životnosti bruslí.

rozměr / délka vložky v cm
38-42: 24 – 27 cm

Technické parametry:

regulovatelné
podvozek: hliník
ložiska: ABEC7 Carbon
kolečka: PU 82A
rozměry koleček:
64 mm - vel. 29-32
70 mm - vel. 33-42
brzda: TPR
zapínání: dvojitá spona s pojistkou, suchý zip, šněrování
výrobek certifikován při váze: 60 kg

28 dalších produktů ve stejné kategorii: