PC reproduktory

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

PC reprosoustava SVEN 255 Zobrazit větší

PC reprosoustava SVEN 255

06440103

Nový produkt

Ihned k odběru

275,00 Kč s DPH

Více informací


Reproduktory SVEN 255 USB (černé) jsou ideální volbou pro milovníky hudby, kteří ocení vynikající kvalitu zvuku, elegantní design a zajímavý vizuální zážitek. Oba reproduktory jsou vybaveny podsvícením RGB, které vám umožní vychutnat si večerní odpočinek v místnosti zahalené do barevné záře. Na kabelu pravítka se nachází ovladač hlasitosti. Zařízení je napájeno kabelem s konektorem USB.

Výstupní výkon
Jednou z klíčových vlastností těchto reproduktorů je jejich výstupní výkon. S celkovým RMS výkonem 6 W (2 x 3 W) dokáží reproduktory SVEN 255 USB naplnit místnost výjimečným zvukem bez ohledu na typ přehrávané hudby. Oba reproduktory harmonicky spolupracují a vytvářejí příjemný zvuk.

Materiály
Kryt reproduktoru je vyroben z odolného plastu, který zaručuje nejen pevnost konstrukce, ale také tvoří moderní design. Černá povrchová úprava dodává eleganci a hodí se k různým interiérovým dekoracím. Díky minimalistickému designu se reproduktory snadno čistí - prach nebo nečistoty z nich setřete během okamžiku.

Frekvenční rozsah
Frekvenční rozsah reproduktorů SVEN 255 USB je 100 - 20 000 Hz, což znamená, že jste schopni slyšet mnoho nuancí vaší oblíbené hudby - od hlubokých basů až po čisté vysoké tóny. To vám bezpochyby umožní vnímat zvuky způsobem, který se blíží jejich autenticitě.

Rozměry
Reproduktory mají kompaktní rozměry, díky kterým snadno najdou místo na stole, na polici nebo v jiné místnosti. Díky rozhraní USB/DC 5V je můžete připojit k počítači, notebooku nebo jiným zařízením a snadno je tak používat. Zařízení má rozměry 78 x 119 x 79 mm a celkovou hmotnost 380 g.

Radost z používání
USB reproduktory SVEN 255 se vyznačují nejen vynikající kvalitou zvuku, ale také estetickým designem a funkčností. Ať už oceníte silné basy nebo detailní zvukové detaily, tyto kabelové reproduktory jistě splní vaše očekávání a umožní vám vychutnat si oblíbenou hudbu v té nejlepší kvalitě.

Technické parametry:

- Barva: Černá
- Materiál krytu: Plast
- Magnetické stínění: Ano
- Výstupní výkon (RMS): 6W (2 x 3)
- Frekvenční rozsah: 100 - 20,000Hz
- Rozměry reproduktoru: 50mm
- Zdroj napájení: USB/DC 5V
- Rozměry zařízení: 78 x 119 x 79mm
- Hmotnost zařízení: 380 g

8 dalších produktů ve stejné kategorii: