PC reproduktory

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

PC reprosoustava EDIFIER R12U Red Zobrazit větší

PC reprosoustava EDIFIER R12U Red

06441427

Nový produkt

Ihned k odběru

399,00 Kč s DPH

Více informací


Potřebujete reproduktory, které kombinují kompaktní design a vysoce kvalitní zvuk? Edifier R12U byly navrženy právě pro vás! Zařízení využívají 60milimetrové měniče a port Bass Reflex, které poskytují křišťálově čistý zvuk s bohatými detaily. Umožňují také připojení zdroje zvuku prostřednictvím 3,5mm portu.

Kompaktní design - působivá kvalita
Máte na stole málo místa, ale očekáváte špičkový zvuk? Přesně takovou kombinaci nabízejí reproduktory Edifier R12U. Je to možné díky použití nejlepších materiálů a technologií. Měniče o průměru 60 milimetrů jsou schopny generovat čistý, detaily nasycený zvuk. Zařízení dosahují celkového výstupního výkonu (RMS) 2 x 2 W.

Funkčnost a pohodlí
Reproduktory jsou napájeny pomocí připojení USB, což zajišťuje širokou kompatibilitu - můžete je jednoduše připojit k počítači nebo adaptéru. Hlasitost můžete nastavit pomocí vestavěného knoflíku a vstupní port 3,5 mm AUX vám umožní připojit mobilní zařízení nebo přehrávač MP3. Vyberte si kombinaci vysoké kvality, kompaktního designu a moderního vzhledu! Vsaďte na model Edifier R12U!

Technické parametry:

Barva: Červená
Celkový výstupní výkon: RMS 2 W x2 (THD + N = 10 %, f0 = 1 kHz)
Odstup signálu od šumu: ≥85 dBA
THD: ≤0,5%
Frekvenční odezva: 30 Hz - 20 kHz (±5 dB)
Vstupní citlivost: 700 mV ±50 mV
Vstupní port: AUX 3,5 mm
Snímač: 2¼ palce, 60 mm

16 dalších produktů ve stejné kategorii: