PC reproduktory

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

PC reprosoustava SVEN 330 Zobrazit větší

PC reprosoustava SVEN 330

06440104

Nový produkt

Ihned k odběru

239,00 Kč s DPH

Více informací


Hledáte počítačové reproduktory, které vám poskytnou vynikající kvalitu zvuku a umožní vám ještě více se ponořit do herního zážitku? SVEN 330 budou vynikající volbou! Díky 45mm měničům dokáží nabídnout čistý, uším lahodící zvuk a dynamické RGB podsvícení jim dodává jedinečný charakter. Reproduktory se také velmi snadno používají.

Vysoká kvalita zvuku
Pozvedněte svůj herní zážitek na vyšší úroveň. Reproduktory 330 jsou vybaveny 45mm měniči a jejich výstupní výkon (RMS) dosahuje 5 W. Disponují také frekvenční odezvou 90 Hz - 20 kHz. To vše vám umožní vychutnat si vysoce kvalitní zvuk a bohaté detaily, což vede k většímu pohlcení. Ponořte se do hry a dosáhněte dalších fantastických vítězství!

Pohodlné ovládání
Užijte si pohodlné ovládání zvuku. Na přední straně jednoho z reproduktorů se nachází speciální knoflík, který vám umožní kdykoli upravit hlasitost - nyní máte nejdůležitější funkce na dosah ruky! Zařízení jsou navíc napájena přes USB - stačí je připojit k počítači nebo notebooku.

Ohromující design
Reproduktory SVEN vám poskytnou nejen vynikající kvalitu zvuku, ale také ozdobí váš stůl. Jsou vybaveny dynamickým podsvícením RGB, které můžete přepínat pomocí příslušného tlačítka. Snadno tak vytvoříte fantastickou atmosféru ve své herní zóně! Reproduktory jsou navíc vyrobeny z odolného materiálu ABS, takže jsou velmi robustní a působivé.

Technické parametry:

- Barva: Černá
- Výstupní výkon (RMS). 5W (2 x 2.5W)
- Frekvenční odezva: 90 Hz - 20 kHz
- Tlumiče: 45mm
- Impedance: 4Ω
- Magnetické stínění: Ano
- Napájení: USB / DC 5V
- Materiál: ABS
- Rozměry: 90 x 108 x 50 mm
- Hmotnost: 0.39 kg

8 dalších produktů ve stejné kategorii: