SMART zásuvky

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Smart zásuvka GOSUND SP112 WiFi Tuya Zobrazit větší

Smart zásuvka GOSUND SP112 WiFi Tuya 1ks

06439253

Nový produkt

Ihned k odběru

339,01 Kč s DPH

Více informací


Gosund SP112 je chytrá zásuvka, která má zástrčku EU a dva vestavěné porty USB. Prostřednictvím aplikace můžeme ovládat osvětlení nebo jiné domácí spotřebiče, a to přímo z aplikace v našem chytrém telefonu. Pomocí aplikace Smart Life (aplikace Tuya) (zdarma ke stažení pro Android a iOS). Po připojení výrobku k místní síti a jeho přidání do naší aplikace jej můžeme ovládat odkudkoli na zemi, kde máme přístup k internetu. Zařízení pracuje s nejnovějšími systémy: IFTTT, Amazon Alexa a Google Assistant.

Aplikace Smart Life je k dispozici v češtině a kromě standardního zapínání a vypínání zařízení nabízí také vytváření plánů pro jednotlivá zařízení, takže dokáže automaticky zapínat a vypínat připojená zařízení v určitý čas. Zařízení Gosund fungují pouze v sítích WLAN 2,4 GHz. Díky aplikaci můžete naplánovat provoz zařízení v domácnosti (včetně svítidel) tak, aby simulovala přítomnost obyvatele, což může odradit potenciálního zloděje.

Zásuvka Gosund SP112 je vyrobena z materiálů nejvyšší kvality. Má certifikáty ROHS a CE, pouzdro je bezpečné a ohnivzdorné. Jsou v ní zabudovány dvě zásuvky USB, každá s proudem 2,1 A. Zásuvka SP112 má otvor pro kolík.

Technické parametry:

- Rozměry: 8 x 7,5 x 7 cm
- Napětí: 230V
- Napájení: 0.40W
- Maximální výkon: 3680 W
- Připojení: WiFi (2,4 GHz)
- Přesnost měření: 0,1 kWh
- Aplikace: TuyaSmart, Gosund
- Hmotnost: 130 g
- Maximální proud: 16A
- Signalizace stavu: LED
- Časovač: Ano
- Měření spotřeby elektrické energie: Ano

30 dalších produktů ve stejné kategorii: