SMART zásuvky

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Smart sada zásuvek GOSUND SP1-H WiFi HomeKit Zobrazit větší

Smart sada zásuvek GOSUND SP1-H WiFi HomeKit 2ks

06439258

Nový produkt

Ihned k odběru

485,00 Kč s DPH

Více informací


Posuňte správu chytré domácnosti na novou úroveň. Chytrá zásuvka Gosund SP1-H vám umožní spárovat vaše zařízení s Apple HomeKit a pohodlně je ovládat na dálku. Seskupte své spotřebiče, ovládejte je hlasem a vytvořte pro ně pracovní plány. Ovládání můžete také sdílet s rodinou nebo přáteli. Sada obsahuje 2 chytré zásuvky SP1-H. Typ DE - bez otvoru (boční uzemnění).

Chcete zapnout klimatizaci doma, když jste v práci? Nebo se vám stalo, že před odchodem z bytu zapomenete zhasnout světlo? Už to není problém! Pomocí chytré zásuvky Gosund SP1-H můžete svá zařízení spárovat s Apple HomeKit, abyste je mohli ovládat na dálku – nejen doma, ale také v práci, v kavárně nebo například na dovolené v zahraničí.

Přizpůsobte si svůj chytrý dům tak, aby vám vyhovoval. Chytrá zásuvka SP1-H umožňuje vytvářet pracovní plány pro vybrané spotřebiče. Můžete tedy zajistit, aby se lampa automaticky vypnula v době, kdy obvykle odcházíte do práce, a ohřívač začne pracovat ještě před příchodem domů, abyste si mohli užít příjemné teplo. Chcete, aby se určitý spotřebič po určité době automaticky vypnul? I to je možné! Stačí nastavit časovač.

Vyzkoušejte si, jak jednoduchá a pohodlná může být správa vašeho chytrého domu. SP1-H umožňuje díky kompatibilitě s Apple HomeKit ovládat vybraná zařízení pomocí hlasové asistentky Siri. Už nemusíte pokaždé sahat po telefonu! Pouhými pár slovy můžete například zapnout klimatizaci nebo rozsvítit světlo.

Vaše rodina a přátelé mohou také pohodlně spravovat svůj chytrý dům prostřednictvím aplikace. Jediné, co musíte udělat, je sdílet s nimi svá zařízení! Nyní mohou vaši blízcí snadno na dálku spustit klimatizaci, vypnout topení nebo zhasnout světla. S Gosundem vytvoříte chytrý domov, kde se každý bude cítit pohodlně!

Zásuvka je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů, které jí poskytují mimořádnou odolnost. Jeho plášť byl vyroben z ohnivzdorného plastu PC V0. Výrobek je také mimo jiné chráněn proti přehřátí a nadproudu. V případě potřeby jej můžete uzamknout i proti dětem. To vše dělá zásuvku SP1-H bezpečnou pro celou rodinu.

Technické parametry:

- Zástrčka: EU
- Materiál: PC V0 (ohnivzdorný)
- Napětí: 240V
- Maximální výkon: 16A / 3680W
- Bezdrátové připojení: 2,4 GHz WiFi
- Aplikace: HomeKit
- Indikace stavu: Vedený
- Časový spínač: Ano
- Měření spotřeby elektřiny: Ne

30 dalších produktů ve stejné kategorii: