UTP kabely

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Kabel UTP RJ45/RJ45 Cat7 1m BASEUS Flat Zobrazit větší

Kabel UTP RJ45/RJ45 Cat7 1m BASEUS Flat

03560156

Nový produkt

Ihned k odběru

69,01 Kč s DPH

Více informací


Hledáte síťový kabel, který splní vaše očekávání? Baseus RJ45 bude vynikající volbou! Je vytvořen z vysoce kvalitních materiálů a zajišťuje přenos dat rychlostí 10 Gb/s. Navíc zaručuje vyšší stabilitu, bez rušení a zpoždění. Vykazuje také širokou kompatibilitu s různými operačními systémy a zařízeními. Zažijte nové uživatelské zážitky s Baseusem!

Rychlost a pohodlí
Síťový kabel Baseus je zárukou rychlosti a komfortu používání. Vykazuje maximální rychlost až 10 Gb/s s šířkou pásma až 600 MHz, takže je 2krát rychlejší než jeho předchůdce. Navíc se vyznačuje ultratenkým provedením (jeho tloušťka je pouhé 4 mm), takže jej můžete snadno umístit pod koberec nebo schovat do kabelky - nezabere mnoho místa. Za zmínku stojí také široká kompatibilita. Bude fungovat s mnoha operačními systémy (například Windows, Apple OS, Linux nebo Vista) a s různými zařízeními včetně notebooků, počítačů, televizorů nebo TV boxů.

Plynulost a stabilita
Baseus RJ45 díky své promyšlené konstrukci poskytuje vyšší stabilitu, takže se nemusíte obávat rušení, zpoždění nebo nechtěného odpojení. Je ideální pro práci, protože jej můžete použít k rychlému stahování a přenosu souborů. Navíc zaručuje kvalitu HD bez vyrovnávací paměti. Vyzkoušejte si nový uživatelský zážitek, který poskytuje Baseus!

Promyšlený design
Síťový kabel RJ45 byl vytvořen s maximální péčí. Při jeho tvorbě byla použita čistá měď 36 AWG, takže tento kabel zajišťuje lepší přenos signálu i na delší vzdálenosti. Pozlacený konektor navíc zaručuje lepší vodivost, čímž zajišťuje vysoký výkon proti rušení a lepší vodivost. Za zmínku stojí také to, že materiály kabelu jsou šetrné k životnímu prostředí.

Technické parametry:

Materiál: PVC
Barva: černá
Délka: 1 m
Přenos dat. 1000 Mb/s (10 Gb/s)
Operační systémy: Windows, Apple OS, Linux, Vista atd.

27 dalších produktů ve stejné kategorii: