UTP kabely

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Kabel UTP RJ45/RJ45 Cat6 20m BASEUS Flat Zobrazit větší

Kabel UTP RJ45/RJ45 Cat6 20m BASEUS Flat

03560161

Nový produkt

Ihned k odběru

216,00 Kč s DPH

Více informací


Objevte novou dimenzi připojení se síťovým kabelem Baseus CAT6, který je navržen tak, aby splňoval vaše nejnáročnější požadavky na rychlost, kompatibilitu a odolnost. Ať už jste profesionál, který potřebuje spolehlivé připojení, nebo multimediální nadšenec, který hledá plynulé streamování, tento kabel byl vyroben s ohledem na vás.

Rychlý přenos dat
Síťový kabel Baseus CAT6 zajišťuje neuvěřitelně rychlý a spolehlivý přenos dat, který vám umožní stáhnout 1 GB souborů za pouhých 10 sekund. Díky jeho použití se můžete spolehnout na stabilní a plynulé připojení k internetu, což výrazně zvyšuje produktivitu při práci i zábavě. Tento kabel bez zpoždění a nežádoucích odpojení zaručuje HD kvalitu bez vyrovnávací paměti. Je ideální volbou pro ty, kteří nepřijímají kompromisy v oblasti rychlosti a spolehlivosti.

Široká kompatibilita
Baseus CAT6 vyniká širokou kompatibilitou, funguje s různými operačními systémy, jako jsou Windows, Apple OS, Linux a Vista. Ať už používáte notebook, stolní počítač, televizor nebo TV box, tento kabel zajišťuje plynulou a spolehlivou komunikaci mezi zařízeními. Toto všestranné řešení je ideální pro různé hardwarové konfigurace, což vám dává svobodu a flexibilitu při používání široké škály technologií.

Promyšlený design
Síťový kabel se vyznačuje mimořádně promyšleným designem, který zajišťuje vynikající výkon v každé fázi používání. Kroucený pár z čisté mědi 26AWG se silnějším jádrem zaručuje rychlejší přenos dat i na velké vzdálenosti. Délka 20 metrů a dvojité stínění účinně chrání signál před vnějším rušením. Pozlacený konektor zvyšuje vodivost, zatímco PVC plášť dodává kabelu delší životnost a výjimečnou odolnost proti ohybu. Kabel se celkově vyznačuje také výjimečnou odolností v tahu a opotřebení, což z něj činí trvanlivou a spolehlivou volbu.

Technické parametry:

Materiál: PVC
Barva: Černá
Délka: 20 m
Přenos dat: max. 1000 Mb/s
Kompatibilní systémy: Windows, Apple OS, Linux, Vista atd.

22 dalších produktů ve stejné kategorii: