Fény na vlasy

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Fén na vlasy ZHIBAI HL510 Dark Blue Zobrazit větší

Fén na vlasy ZHIBAI HL510 Dark Blue

06440378

Nový produkt

Ihned k odběru

1 225,00 Kč s DPH

Více informací


Značka ZHIBAI je součástí ekosystému Xiaomi

Fén na vlasy s ionizací ZHIBAI HL510
Užijte si rychlé vysoušení vlasů bez rizika jejich poškození. Vysoušeč ZHIBAI HL510 stabilně udržuje teplotu a jeho výkon dosahuje 1800 W. Umožňuje vám vybrat si ze 3 nastavení teploty a 2 rychlostí foukání. Využívá také ionizační technologii, která chrání vlasy před vysušením a činí je hladkými. Jeho součástí je také magnetický koncentrátor.

Dejte sbohem krepatým vlasům
Jsou vaše vlasy suché a lámavé? Jsou statické a krepatí se a jejich úprava je docela náročná? Se zařízením ZHIBAI HL510 podobné problémy vyřešíte! Přístroj nabízí ionizační technologii, která vaše vlasy chrání před vysušením, hydratuje je, dodává jim lesk a uzavírá jejich kutikuly. Problémy s krepatěním a statickou elektřinou zůstanou jen nepříjemnou vzpomínkou! Nyní si můžete snadno vytvořit účes svých snů.

Působivý výkon
Neztrácejte čas zdlouhavým a únavným vysoušením vlasů! Fén ZHIBAI HL510 se vyznačuje příkonem až 1800 W, který se promítá do jeho působivého výkonu. Výsledkem je, že i dlouhé a husté vlasy vysušíte během několika málo minut! Přístroj navíc stabilně udržuje teplotu - nehrozí vám, že se spálíte. Navíc je vysoušeč vybaven speciálním krytem - nemusíte se bát, že by se vám do něj vlasy zachytily.

Mnoho možností
Přizpůsobte si vysoušeč podle svých potřeb. HL510 nabízí 3 nastavení teploty - horké pro rychlé vysoušení, studené pro snadný styling a střídavé horké a studené pro zabránění vysušování a zanechání vlasů hydratovaných a lesklých. Snadno si tak vytvoříte úžasný účes! K dispozici jsou také 2 úrovně proudění vzduchu - silná a slabší. Díky tomu všemu je vysoušeč ideální pro různé typy vlasů.

Uživatelsky přívětivé stránky
Vysoušeč se mimořádně snadno používá a poskytuje komfort při používání. Pohodlnou změnu nastavení umožňují speciální tlačítka a vestavěný indikátor vám umožní rychle zkontrolovat aktuálně zvolený režim. Přístroj dobře padne do ruky a je mimořádně lehký. Vyznačuje se také poměrně malými rozměry - snadno se vám vejde do kufru a můžete si jej vzít s sebou na dovolenou.

Koncentrátor je součástí dodávky
Součástí sady je také otočný koncentrátor, který můžete použít k zaměření teplého vzduchu na vybraný pramen vlasů. Tím je vysušíte ještě rychleji a styling a narovnávání vlasů bude ještě snazší. Díky magnetickým prvkům jej můžete k vysoušeči snadno připevnit. Díky tolika možnostem se HL510 skvěle hodí pro nejrůznější použití - doma, u bazénu i v kadeřnickém salonu.

Technické parametry:

- Napětí: 120V / 230V
- Rychlosti proudění vzduchu: 2
- Teplota: 3
- Množství uvolněných iontů: ≥2 mil./cm³
- Rychlost otáčení: 20000 otáček za minutu
- Frekvence: 50/60Hz
- Výkon: 1800W
- Rozměry: 128x78x220mm

13 dalších produktů ve stejné kategorii: