Herní ovladače

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Gamepad GAMESIR T4 Pro White pro mobilní telefon Zobrazit větší

Gamepad GAMESIR T4 Pro White pro mobilní telefon

06441133

Nový produkt

Ihned k odběru

819,00 Kč s DPH

Více informací


Ovladač GameSir T4 Pro kombinuje špičkovou technologii a výjimečnou funkčnost a vytváří dokonalý nástroj pro každého hráče. S inovativními lineárními spouštěcími tlačítky, pokročilým 6osým gyroskopem, personalizovanými tlačítky, funkcí TURBO a nápadným LED podsvícením poskytuje tento ovladač bezkonkurenční ovládání a ponoření do her. Jeho všestrannost a kompatibilita s různými platformami, včetně Switch, iOS a Android, stejně jako Windows, z něj činí ideální volbu pro každého hráče.

Pokročilý 6osý gyroskop
GameSir T4 Pro je vybaven 6osým gyroskopem, který výrazně zvyšuje přesnost a ponoření do her. Umožňuje intuitivní pohybové ovládání, které je klíčové v dynamických a náročných hrách. Tato somatosenzorická technologie umožňuje ovladači registrovat pohyby hráče s větší citlivostí, což poskytuje plynulejší a přesnější herní zážitek.

Programovatelná tlačítka
Každý hráč má své vlastní preference, pokud jde o nastavení ovladače, a GameSir T4 Pro umožňuje personalizaci pomocí programovatelných tlačítek. Tato funkce umožňuje hráčům přizpůsobit si rozložení tlačítek, což je neocenitelné při přizpůsobení hry jejich osobním preferencím.

funkce TURBO
Funkce TURBO na GameSir T4 Pro umožňuje rychlejší útoky. To je užitečné zejména v rychlých a akcí nabitých titulech, kde rychlost reakce určuje vítězství.

Lineární spouštěcí tlačítka
Jedinečná lineární spouštěcí tlačítka na ovladači připomínají plyn v autě a umožňují přesnou kontrolu nad rychlostí, silou a intenzitou herních akcí. Tato inovace poskytuje hráčům jemnější kontrolu nad hrou, což umožňuje rozmanitější hru.

LED podsvícení
LED podsvícení nejen přidává na estetické přitažlivosti ovladače GameSir T4 Pro, ale také zvyšuje ponoření do hry, zejména během sezení ve slabě osvětlených místnostech. Je to stylový nádech, který tento ovladač odlišuje od konkurence.

Technické parametry:

Barva: Bílá
Kapacita baterie: 600 mAh
Velikost zařízení: 152 x 106 x 60,5 mm
Hmotnost: 409,9 g
6-osý gyroskop: Ano
Kompatibilita: Switch, iOS 13 nebo novější Android 8.0 nebo novější, Windows 7/10/11
Podporovaná velikost telefonu: Až 6,5 palce
Konektivita: Bluetooth, 2,4 GHz, kabelové

Obsah balení:

GameSir-T4 Pro
2,4 GHz přijímač
Odnímatelný držák telefonu
1m kabel typu C
Návod k použití
Potvrzení a karta poprodejního servisu
Certifikát

30 dalších produktů ve stejné kategorii: