Ostatní přístroje osobní hygieny

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Kartáček na obličej inFACE MS2000 Pink Zobrazit větší

Kartáček na obličej inFACE MS2000 Pink

06439144

Nový produkt

Ihned k odběru

189,99 Kč s DPH

Více informací


Sonický čisticí kartáček na obličej inFace MS2000 vám umožní správně pečovat o pokožku vašeho obličeje. Je vyrobena ze silikonu, díky čemuž je odolná a voděodolná. Díky jemným vibracím důkladně vyčistí vaši pokožku a navíc odlupuje odumřelou pokožku. A co víc, na jedno nabití funguje až 240 minut a umožňuje nastavit rychlost na 3 úrovních.

Přístroj pracuje s frekvencí 4650 vibrací za minutu, takže obličej vyčistí důkladně a bezpečně. Chytrý design kartáčku navíc usnadňuje čištění pórů a odstraňování nečistot. Silikonové jazýčky ve spodní části jsou extrémně jemné a budou dobře fungovat na U-zóně, tedy větších plochách, jako jsou tváře. Použijte středně velké tablety k mytí celého obličeje. Ty tlustší jsou naopak určeny pro T-zónu a účinně snižují sekreci mazu.

Sonický kartáček inFace nabízí 3-stupňové nastavení rychlosti, takže si můžete vybrat tu správnou úroveň pro vás v závislosti na typu vaší pleti. A co víc, zařízení se automaticky vypne po 90 sekundách. Zařízení navíc funguje tiše, takže vás jeho hluk nebude obtěžovat.

K výrobě zubního kartáčku inFace se používá hypoalergenní a antibakteriální silikon FDA. Zabraňuje usazování mikroorganismů a nečistot a zároveň velmi usnadňuje udržování zařízení v čistotě. Lehký a kompaktní design navíc usnadňuje použití a skladování - štětec svou velikostí připomíná mýdlo. Úspěšně ji můžete schovat do své kosmetické tašky a vzít si ji na dovolenou.

Sonický kartáček inFace je voděodolný IPX7, takže jej můžete bezpečně používat a mýt pod tekoucí vodou. Navíc na rozdíl od jiných podobných produktů byl MS2000 vytvořen ze silikonu, díky čemuž je odolnější vůči poškození – nezalekne se tedy pádů ze 2 metrů.

Nebojte se častého nabíjení kartáčku. Produkt má 400 mAh baterii, což znamená přibližně 240 minut nepřetržitého používání. Sada je navíc dodávána s kabelem, který usnadní nabíjení – stačí jej zapojit například do síťové nabíječky. Navíc doba nabíjení je asi 2,5 hodiny.

Technické parametry:

- Rozměry: 800 x 53 x 30,4 mm
- Hmotnost: 83 g
- Kapacita baterie: 400 mAh
- Intenzita nabíjení: 200 mA
- Nabíjecí napětí: 5V
- Doba nabíjení: 2,5 h
- Provozní doba: 240 min
- Nabíjecí port: USB
- Provozní teplota: -10 °C ~ 40 °C
- Materiál: Silikon FDA

Obsah balení:

- sonický zubní kartáček
- nabíjecí kabel
- návod k použití

19 dalších produktů ve stejné kategorii: