Ostatní přístroje osobní hygieny

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Špachtle ultrazvuková inFace MS7100 White Zobrazit větší

Špachtle ultrazvuková inFace MS7100 White

06439640

Nový produkt

Ihned k odběru

599,00 Kč s DPH

Více informací


Kavitační peeling InFace MS7100 využívá nejmodernější technologii kavitačního peelingu k bezbolestnému a hloubkovému čištění pleti. Ve srovnání s tradičním čištěním obličeje je kavitační peeling účinnější, bezpečnější a bez vedlejších účinků. Kromě čištění poskytují ultrazvukové vlny masáž obličeje. Kombinací všech svých funkcí dokáže přístroj odstranit skvrny, nečistoty a odumřelou kůži.

Pro čistou a svěží pleť
Přístroj vám umožní hloubkové čištění pleti, díky čemuž bude hladká, lesklá, zářivá a okysličená. S jeho pomocí provedete v pohodlí domova profesionální ošetření, které vám vyhladí vrásky, odstraní černé tečky a stáhne póry. Bude perfektní pro lidi, kteří mají pleť se sklonem k nečistotám, černým tečkám a akné, ale i na citlivou pleť.

Promyšlený design
Kavitační peeling inFace byl navržen s důrazem na detail. Zakřivený design špachtle se přizpůsobí tvaru obličeje a přiložený kryt chrání hrot před prachem. Tloušťka zařízení navíc nepřesahuje 15 mm, takže vám jeho používání a skladování nebude dělat žádné problémy.

4 pracovní režimy
Zařízení nabízí 4 režimy provozu, takže si vybere každý. Režim využívající ultrazvukové vlny vám důkladně vyčistí obličej, kladné ionty zase pomohou vyčistit póry. Negativní ionty navíc zvyšují účinnost kosmetiky a mikroproud EMS napíná pokožku a obnovuje její pevnost. Chcete-li vybrat režim, stiskněte tlačítko napájení. Kromě toho se zařízení automaticky vypne po 5 minutách nepoužívání.

Technické parametry:

- Barva: bílá
- Rozměry: 172 x 42 x 15 mm
- Hmotnost: Cca. 85 g
- Kapacita baterie: 500 mAh
- Napětí: 3.7 V
- Intenzita nabíjení: 300 mA
- Jmenovitý výkon: 1,5 W
- Doba nabíjení: Cca. 2 h
- Intenzita nabíjení: <30uA
- Materiál: Nerezová ocel 304, ABS

Obsah balení:

- kavitační peeling
- USB-C nabíjecí kabel
- uživatelský manuál

21 dalších produktů ve stejné kategorii: