Ostatní přístroje osobní hygieny

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Ultrazvukový masážní přístroj na obličej ANLAN 01-ADRY13-02A Zobrazit větší

Ultrazvukový masážní přístroj na obličej ANLAN 01-ADRY13-02A

06440676

Nový produkt

Ihned k odběru

1 049,00 Kč s DPH

Více informací


Akné, tmavé kruhy, kruhy pod očima, vrásky - tyto a další problémy vyřešíte s masážním přístrojem Anlan. Přístroj využívá ultrazvukové vibrace a mikroproud EMS, nabízí také terapii červeným a modrým světlem. Zvýší také účinnost kosmetických přípravků, které používáte. Jeho ergonomický design navíc zajišťuje pohodlné používání. Přesvědčte se sami!

Teplé a studené obklady
Masážní přístroj nabízí teplé a studené obklady a umožňuje nastavit teplotu podle vlastních potřeb. Teplý obklad využívá teploty: 38 °C / 40 °C / 42 °C, které rychle otevřou póry a kosmetika se lépe vstřebá. Naopak studené obklady (6 °C / 8 °C / 12 °C) pomohou stáhnout póry a kosmetika zůstane na pleti déle.

Účinnější kosmetika
Vyberte si režimy iontové a vysokofrekvenční vibrace, aby byla kosmetika účinnější. Použité technologie pomáhají vyživujícím složkám proniknout hlouběji do pokožky a důkladně ji hydratovat.

Mikroproud EMS
Přístroj využívá EMS mikroproudy k vyhlazení vrásek a zpevnění pleti. Intenzitu tohoto ošetření můžete také nastavit ve 3 úrovních. Modré světlo navíc pomůže v boji proti akné a červené světlo zpomalí proces stárnutí a sníží výskyt vrásek.

Ergonomický design, jednoduché ovládání
Manipulace s tímto masážním přístrojem nebude problém. Díky ergonomickému designu vám dokonale padne do ruky a jeho bezdrátová konstrukce zvyšuje komfort používání. Pomocí tlačítek můžete nastavit pracovní režim, teplotu atd. Přehledný displej LCD navíc poskytuje pohodlný přístup k nejdůležitějším informacím. Po 5 minutách nepoužívání se navíc masážní přístroj automaticky vypne. Sada je navíc dodávána s pouzdrem pro snadné uložení přístroje.

Technické parametry:

- Hmotnost: cca 139 g
- Rozměry : 176 x 60 x 50 mm
- Materiál: ABS, nerezová ocel
- Frekvence vibrací: 8000 otáček za minutu
- Výkon: 6 W max.
- Kapacita baterie: 1000 mAh
- Doba nabíjení: 3 h

Obsah balení:

- ultrazvukový masážní přístroj
- pouzdro
- bavlněný kroužek
- kabel USB-C
- uživatelská příručka

21 dalších produktů ve stejné kategorii: