Ostatní přístroje osobní hygieny

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Přístroj na čištění pleti inFace CF-07E Thermal Aqua Peel 4v1 Zobrazit větší

Přístroj na čištění pleti inFace CF-07E Thermal Aqua Peel 4v1

06439639

Nový produkt

Ihned k odběru

399,00 Kč s DPH

Více informací


Výrobek inFace vám umožní důkladně vyčistit obličej. Přístroj odstraňuje kožní maz a odumřelou pokožku, umožňuje otevřít póry a zlepšuje látkovou výměnu. Výsledkem je zářivá a hydratovaná pleť. Přístroj CF-07E využívá teplotu 40 °C a má 2 nádržky na vodu: čistou a špinavou. Navíc vyniká efektivním provozem a umožňuje přizpůsobit si jeho výkon. Díky tomu bude dobře fungovat pro různé typy pleti.

Připravte si obličej na ošetření pleti
Správná péče o obličej začíná důkladným čištěním. Přístroj 4 v 1 od společnosti inFace prostřednictvím mikročástic vody, vakua a sací trysky účinně odstraňuje nečistoty a hloubkově čistí póry. Kromě toho podporuje vstřebávání živin.

Umožňuje otevřít póry
Přístroj inFace CF-07E pomocí vody o teplotě 40 °C otevírá póry a připravuje pleť na další kroky péče o pleť. Navíc má zabudovaný ohřívací modul a teplota vody se ovládá speciálním přepínačem. Nemusíte se tedy obávat poškození pokožky.

2 nádržky na vodu
Výrobek má 2 nádržky na vodu, což zabraňuje sekundární kontaminaci. Kapacita každé z nich je 30 ml. Promyšlený design navíc zajišťuje hygienu a bezpečnost používání.

Přizpůsobte si jeho provoz svým potřebám
Zařízení inFace bude dobře fungovat pro různé typy pleti. Nabízí nastavitelné 3 úrovně odsávání, takže si každý vybere něco pro sebe. Nejnižší úroveň je určena pro suchou a citlivou pleť, zatímco střední úroveň je určena pro smíšenou pleť. Naopak nejvyšší úroveň sání bude fungovat pro mastnou pleť a důkladně vyčistí obličej. Jediné, co musíte udělat, je stisknout tlačítko napájení.

Součástí balení jsou 3 koncovky
Sada je dodávána se 3 koncovkami vyrobenými z materiálu šetrného k pokožce, takže nezpůsobí podráždění. První z nich bude dobře fungovat pro čištění nosu a jeho okolí. Účinně odstraní i ty nejodolnější černé tečky. Hlavice pro T-zónu vám umožní zbavit se přebytečného kožního mazu a černých teček, zatímco kulatý hrot je určen pro větší oblasti. S její pomocí odstraníte nečistoty a navrátíte své pleti mladistvý vzhled.

Promyšlený design
Přístroj je vybaven výkonným motorem, který se promítá do efektivní práce. Díky lehkému a praktickému designu se pohodlně používá a snadno skladuje, zatímco dobíjecí baterie zaručuje až 3600 minut provozu na jedno nabití. Navíc je součástí balení kabel USB-C pro snadné nabíjení. Přibližně po 2 hodinách bude výrobek připraven k další práci.

Technické parametry:

- Barva: bílá
- Objem nádrže na vodu: 30 ml
- Hmotnost: 260 g
- Sací výkon: 60 kPa
- Provozní doba: 3600 min
- Doba nabíjení: 2 h

Obsah balení:

- Přístroj pro péči o obličej
- nabíjecí kabel USB
- hroty x3
- čisticí kartáček
- návod k použití

21 dalších produktů ve stejné kategorii: