POWERCUBE prodlužovací přívody

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Prodlužovací kabel TEESAN TS-301 Zobrazit větší

Prodlužovací kabel TEESAN TS-301

08710491

Nový produkt

Ihned k odběru

469,00 Kč s DPH

Více informací


Pohodlně napájejte svá základní zařízení a usnadněte si pořádek na stole. Prodlužovací kabel TESSAN TS-301 je vybaven 3 AC zásuvkami a 3 USB-A porty, takže k němu můžete připojit až 6 zařízení současně. Vyniká také svým kompaktním designem - nezabere příliš místa na vašem stole a nebude problém s jeho případným transportem. Máte také možnost jej nalepit na povrch dle vašeho výběru pomocí 3M pásky.

Připojte až 6 zařízení současně
Chcete nabíjet nebo napájet několik zařízení současně? Už nemusíte používat více zásuvek nebo nabíječek – potřebujete pouze jednu prodlužovací šňůru! TS-301 nabízí až 3 AC zásuvky a 3 USB-A porty, které umožňují rychlé nabíjení a automaticky přizpůsobují aktuální parametry požadavkům připojených zařízení. Můžete tedy připojit až 6 zařízení současně – například 2 smartphony, notebook, lampu, tablet, stolní ventilátor a sluchátka.

Pohodlné ovládání
TS-301 je vybaven pohodlným tlačítkem ON/OFF, kterým můžete napájení kdykoli zapnout nebo vypnout. Tím zajistíte, že zařízení bude fungovat pouze tehdy, když jej skutečně potřebujete, a ušetříte elektřinu! Informaci o stavu proužku vám poskytne vestavěný světelný indikátor. Když zapnete napájení, bude jemně svítit - stačí se podívat!

Promyšlený design
Zapomeňte na velké nepraktické lišty – model TS-301 je navržen tak, aby zabíral co nejméně místa. Jeho rozměry jsou jen cca 7,6 x 7,6 x 7,6 cm. Můžete jej také přilepit na zeď nebo pod desku stolu pomocí 3M pásky - ušetříte tak ještě více místa a usnadníte si pořádek. Zařízení také zajišťuje bezpečnost používání - je vyrobeno z odolného plastu zpomalujícího hoření.

Osvědčí se při cestování
Jedete na dovolenou? Nebo možná potřebujete jet na služební cestu? Vezměte si s sebou prodlužovací kabel a užijte si pohodlný přístup k elektřině, ať jste kdekoli! Zařízení je nejen kompaktní, ale také lehké - váží jen asi 350 g. Snadno ji vejdete do kufru nebo batohu! A co víc, TS-301 je kompatibilní s 220-250 V, takže jej můžete snadno používat v mnoha zemích po celém světě.

Technické parametry:

- Barva: Bílá
- Dostupné porty: 3x USB-A, 3x AC zásuvka
- USB-A výstup: 5 V - 3 A (2.4 A max. per port)
- Max.proud: 10 A
- Napětí: 220-250 V
- Napájení: 2500 W
- Frekvence: 50-60 Hz
- Délka kabelu: 1,5 m

5 dalších produktů ve stejné kategorii: