POWERCUBE prodlužovací přívody

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Prodlužovací kabel TEESAN TS-306 Zobrazit větší

Prodlužovací kabel TEESAN TS-306

08710493

Nový produkt

Ihned k odběru

635,00 Kč s DPH

Více informací


Zásobte se prodlužovacím kabelem, který je skvělý pro domácnost, kancelář a další. TESSAN TS-306 nabízí až 6 AC zásuvek a 3 USB-A porty, což vám umožní připojit až 9 zařízení najednou. Zároveň zabere málo místa a v případě potřeby jej můžete připevnit na zeď. Výrobek je dále vybaven praktickým vypínačem a dlouhým 2metrovým kabelem.

Připojte až 9 zařízení současně
Prodlužovací kabel TS-306 umožňuje plynule nabíjet a napájet až 9 zařízení současně – například notebooky, chytré telefony nebo tablety. Díky tomu najde využití například v obývacím pokoji, ložnici, kuchyni a dokonce i v kanceláři. Můžete použít až 6 AC zásuvek a 3 USB-A porty – rozlučte se s omezeními.

Pomůže vám ušetřit elektřinu
Ujistěte se, že proužek funguje pouze tehdy, když jej opravdu potřebujete. TS-306 je vybaven malým vypínačem, kterým pohodlně zapnete a vypnete napájení. To vám pomůže ušetřit elektřinu! Zařízení má také speciální vestavěný světelný indikátor, který vám poskytne informace o jeho stavu. Při zapnutém napájení svítí jemným světlem – s TESSANem máte vše pod kontrolou.

Nezabere příliš místa
Díky pečlivě promyšlenému designu a malým rozměrům (7,6 x 7,6 x 14 cm) nezabere lišta příliš místa - bude dobře fungovat i na menším stole. Můžete jej také připevnit na zeď a ušetřit tak ještě více místa. Jeho další výhodou je dlouhý 2metrový kabel, který poskytuje větší volnost.

Technické parametry:

- Barva: Bílá
- Dostupné porty: 3x USB-A, 6x AC zásuvka
- Délka kabelu: 2 m

5 dalších produktů ve stejné kategorii: