POWERCUBE prodlužovací přívody

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Prodlužovací kabel TEESAN TS-302 Zobrazit větší

Prodlužovací kabel TEESAN TS-302

08710492

Nový produkt

Ihned k odběru

460,01 Kč s DPH

Více informací


Prodlužovací kabel TESSAN TS-302 je ideální pro domácí i kancelářské použití. Je vybaven 4 AC zásuvkami a 3 USB-A porty, což umožňuje připojit až 4 zařízení současně. Protiskluzové podložky na spodní straně mu dodávají bezkonkurenční stabilitu a navíc ho můžete připevnit na zeď a ušetřit tak místo na vašem stole.

Připojte až 7 zařízení současně
Tato praktická napájecí lišta vám umožní napájet nebo nabíjet až 7 zařízení současně – bez problémů k ní připojíte své notebooky, smartphony, reproduktory nebo stolní ventilátor. Nabízí až 4 AC zásuvky s maximálním celkovým výkonem 2 500 W a 3 USB-A porty, které umožňují rychlé nabíjení a inteligentně přizpůsobují aktuální parametry potřebám připojeného zařízení. Takže váš tablet, digitální fotoaparát nebo bezdrátová sluchátka mohou být v provozu během okamžiku!

Šetřit energii
Vestavěný vypínač ON/OFF vám umožní kdykoli zapnout nebo vypnout napájení To umožňuje, aby páska fungovala pouze tehdy, když je to skutečně potřeba – v důsledku toho ušetříte elektřinu! Informace o stavu zařízení vám poskytne speciální světelný indikátor. Po zapnutí bude jemně svítit – stačí pohledem zjistit, zda vše funguje, jak má.

Propracované v každém detailu
Zásobte se malým proužkem, který ušetří místo a usnadní udržování pořádku. Jednotka měří jen asi 11,1 x 11,1 x 4 cm a protiskluzové podložky na její spodní straně zabraňují jejímu klouzání po pracovní desce. Pokud chcete, můžete ho připevnit i na zeď, aby vám na stole nezabíral vůbec žádné místo. Výrobek se vyznačuje také trvanlivostí a odolností proti poškození – k jeho výrobě byl použit odolný plast zpomalující hoření.

Technické parametry:

- Barva: Bílá
- Dostupné porty: 3x USB-A, 4x AC zásuvka
- USB-A výstup: 5 V - 3 A (2.4 A max. per port)
- Max.proud: 10 A
- Napětí: 250 V
- Napájení: 2500 W max.
- Frekvence: 50-60 Hz

5 dalších produktů ve stejné kategorii: