Selfie tyče

Důležité odkazy / informace

Prohlédnuté produkty

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Nové Selfie držák se stativem APEXEL APL-D10 Black Zobrazit větší

Selfie držák se stativem APEXEL APL-D10 Black

06442140

Nový produkt

Ihned k odběru

779,00 Kč s DPH

Více informací


Objevte všestrannost a inovaci s Selfiestick/stativ Bluetooth APEXEL APL-D10. Tento elegantní, černý přístroj stojící ve výšce 1,5 m je dokonalým společníkem pro každého, kdo chce zachytit zvláštní okamžiky. Vybavený bezdrátovým ovladačem umožňuje fotografování na dálku. Protiskluzové gumové nožičky zajišťují stabilitu na jakémkoli povrchu, zatímco možnost nastavení ve více úhlech - s náklonem až 180° a rotací o 360° - otevírá neomezené možnosti pro fotografování. Ať už jste profesionál nebo amatér, APEXEL APL-D10 splní vaše očekávání.

Bezdrátový ovladač
Bezdrátový ovladač dodávaný se stativem APEXEL APL-D10 je skutečným převratem ve fotografování. Umožňuje dálkové ovládání fotoaparátu, což je mimořádně užitečné pro skupinové selfie, snímky krajiny nebo snímky vyžadující dlouhé expoziční časy nebo úzkou clonu. Ovladač lze snadno připevnit k držáku stativu a zajistit, aby byl vždy na dosah, když je potřeba.

Stabilita s protiskluzovými gumovými nožičkami
Protiskluzové gumové nožičky na nohách stativu APEXEL APL-D10 poskytují stabilitu na různých površích. Ať už svůj stativ umístíte na hladké podlahy, nerovný terén nebo s mírným sklonem, můžete si být jisti, že zařízení zůstane stabilní. Tato funkce je zvláště důležitá při fotografování v náročných venkovních podmínkách, kde by jakýkoli nechtěný pohyb mohl zničit dokonalý snímek.

Univerzálnost úhlu
APEXEL APL-D10 vyniká svou pozoruhodnou schopností nastavení v mnoha úhlech, což je klíčem ke kreativní fotografii. Úhel náklonu 180° v kombinaci s 360° rotací dává uživatelům svobodu prozkoumávat různé perspektivy a záběry způsobem, který nejlépe zachytí zamýšlený efekt. Tato funkce otevírá dveře neomezené kreativitě, umožňuje fotografování z výšek, nízkých bodů nebo netradičních úhlů, to vše při zachování plné kontroly nad rámem.

Technické parametry:

Délka: 1,5 m
Barva: Černá
Kompatibilita s telefony šířky: 6 až 9,52 cm
Rozpětí nohou: 34,5 cm

18 dalších produktů ve stejné kategorii: