Selfie tyče

Důležité odkazy / informace

  • KDE NÁS NAJDETE?
  • Rádi Vám s čímkoli poradíme

Nové Selfie držák se stativem APEXEL APL-JJ070 Black Zobrazit větší

Selfie držák se stativem APEXEL APL-JJ070 Black

06442144

Nový produkt

Ihned k odběru

759,00 Kč s DPH

Více informací


Objevte všestrannost a spolehlivost se stativem APEXEL APL-JJ070, perfektním řešením pro všechny nadšence fotografování a videa. Tento černý stativ/selfie tyč poskytuje nejen stabilitu a všestrannost s možností polohovat váš telefon vertikálně, horizontálně a naklánět v různých úhlech, ale také nabízí zabezpečení vašeho zařízení díky ochranným silikonovým krytům na gripu. Jeho zesílená konstrukce, gumové protiskluzové podložky na nohách a stativový závit pro upevnění dalšího vybavení, jako jsou kamery nebo světla, z něj dělají nepostradatelný nástroj pro každého, kdo oceňuje kvalitu a funkčnost. Sada obsahuje nejen stativ, ale také přepravní pouzdro, návod k použití, dálkovou spoušť, držák na telefon a montážní díl, což z ní dělá komplexní řešení pro profesionály i amatéry.

Vysoká kompatibilita
Stativ APEXEL APL-JJ070 demonstruje výjimečnou kompatibilitu s telefony o šířce od 5,58 do 9,4 mm, což uživatelům umožňuje používat širokou škálu mobilních zařízení. To zajišťuje, že bez ohledu na model telefonu si můžete užívat stabilního a bezpečného úchopu, který poskytuje stabilitu pro vaše fotografie a videa. Tato funkce dělá ze stativu ideální volbu pro lidi, kteří používají různé telefony nebo chtějí mít jistotu, že se do nich vejde i jejich nové zařízení.

Stabilita a bezpečnost
Zajištění bezpečnosti vašeho zařízení je klíčové a stativ APEXEL APL-JJ070 tento úkol dokonale splňuje. Ochranné silikonové kryty na rukojeti telefonu obohacené o texturu zabraňující klouzání zaručují, že váš telefon zůstane při používání bezpečný a stabilní. Tato vlastnost je zvláště důležitá při práci v obtížných terénních podmínkách.

Všestrannost použití
Díky možnosti polohovat telefon vertikálně, horizontálně a naklánět jej v různých úhlech je stativ APEXEL APL-JJ070 ideálním řešením pro jakýkoli typ fotografie a videa. Tato všestrannost umožňuje snadné přizpůsobení nastavení potřebám rámování a nabízí uživatelům kreativní svobodu při vytváření obsahu.

Vyztužená konstrukce
Zesílená konstrukce stativu zajišťuje jeho životnost a odolnost proti poškození, což je nesmírně důležité pro lidi, kteří často pracují v terénu. Pevná konstrukce stativu zaručuje, že vydrží intenzivní používání a různé vnější podmínky a poskytuje zařízení stabilitu a bezpečnost na roky.

Gumové protiskluzové podložky
Nohy stativu vybavené pryžovými protiskluzovými podložkami výrazně zvyšují stabilitu na různých površích a zabraňují náhodnému pohybu stativu. To je klíčové pro zachování kontinuity a kvality rámu, zejména v místech, kde může stabilita terénu představovat problém.

Technické parametry:

Barva: Černá
Kompatibilita s telefony šířky: 5,58 - 9,4 mm
Výška stativu: 51-178 cm
Rozpětí nohou: 53 cm

18 dalších produktů ve stejné kategorii: